TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Michael Fridebäck om förändringen – 2 år efter Biggest loser

27 maj, 2019 
Lina Arvidsson
Michael Fridebäcks ord om kroppsförändringen – 2 år efter Biggest loser
Två år har gått sedan Michael Fridebäck tog hem segern i Biggest loser. Efter tjugo veckors kamp blev han utropad till vinnare i Biggest loser 2017 – och vann därmed prissumman på 250 000 kronor. Just som det närmar sig final i årets omgång av Biggest loser visar Michael Fridebäck hur han lever idag.
Annons
Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser – efter regeländringenBrand logo
Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser – efter regeländringen

Michael Fridebäck, 48, vann Biggest loser 2017. När han först började sin Biggest loser-resa vägde han 142 kilo. Efter 20 veckors kamp ställde han sig på vågen i finalen – och slog publiken med häpnad.

Michael Fridebäck hade gått ner total 58.8 kilo, eller 41,4 procent av sin kroppsvikt. Med sig hem tog han vinnartiteln och vinsten på 250 000 kronor.

Efter Biggest loser-finalen gick Michael ner i arbetstid för att kunna tillbringa mer tid med familjen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Att få träffa barnen och umgås med dem och krama mina småtjejer, det är ju det bästa som finns i hela världen. Tjejerna är så stolta. Som min yngsta dotter uttryckte det: ”Jag har fått min lekpappa tillbaka – en pappa som orkar leka med mig”, sa han till Hänt efter finalen 2017.

I augusti förra året berättade Michael Fridebäck att han och hustrun Emma Fridebäck gått skilda vägar.

– I och med den förändring som jag har gjort har vi kommit fram till att vi har växt ifrån varandra. Vi är bästa vänner och kommer att fortsätta jobba ihop. Vi jobbar tillsammans med ett projekt och det kommer vi fortsätta göra. Vi skiljs som bästa vänner, går åt varsitt håll och är ganska överens om det, sa Michael Fridebäck då till Hänt.

Annons

Fokus på hälsa

Under åren efter Biggest loser har Michael hållit fokus på sin hälsa. Träningen har funnits kvar i hans liv och han har dykt upp som tränare i Biggest loser – revanschen.

Han håller också föreläsningar om att göra stora förändringar i sitt liv.

Nu drar det ihop sig till final i årets omgång av Biggest loser i TV4. Lagom till sitt eget tvåårs-jubileum lägger Michael Fridebäck upp en bild på Instagram som visar hans egen viktresa som började när han sökte till Biggest loser.

Måndag igen. Funderar du på en förändring? Får du inte till det? Måndagar en den dag vi människor oftast bestämmer oss för att göra en förändring. Jag börjar på måndag. Låt denna måndag bli den som också blir av“, skriver Michael Fridebäck på Instagram.

FOTO: TV4, Instagram

Annons