Mia Skäringers svar efter Löwengrips hårda kritik: "Inte jämställdhet för mig"

Bråket mellan Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Mia Skäringer fortsätter. Nu svara Mia Skäringer på Isabella Löwengrips kritik mot hennes parodi.

När Mia Skäringergjorde en parodiIsabella “Blondinbella” Löwengrip på Instagram reagerade Isabella med besvikelse.

”Just när det kom från Mia Skäringer sved det lite. Jag har älskat hennes kamp för kvinnor, för att man ska få vara som man är, se ut som man vill och hur hon har ifrågasatt normer och ideal. Men så kommer ett klipp som det här. Kvinnor klankar ner på andra kvinnor. Jag blir besviken. När ska det sluta?”, skriver hon på sin blogg.

Nu går Mia Skäringer i svaromål mot Isabella Löwengrip. Mia skriver på Instagram att hon inte stöttar kvinnor just för att det är kvinnor.

“Nä. Så funkar det inte för mig. Hur ilsket det än är. Jag kommer aldrig hålla alla kvinnor om ryggen för att de är kvinnor. Det är inte jämställdhet för mig”, skriver Mia Skäringer och fortsätter.

“Om hon sörjer sitt varannan- vecka- liv så mycket skulle hon väl aldrig blanda ihop det med försäljning av barnvagnar. Vidare funderar jag också mycket på hur det påverkar andra unga kvinnor- mammor. Denna allmänna influensa som handlar om saker, produkter och utseende.”

Mia Skäringer avslutar med att skriva att hon är medveten om att hon kastar sten i glashus.

“Men det finns grader av det ytliga. Och ringar på vattnet av allt. Isabella är en av Gulletussans största influencer. Hon var tydligen en o-önskad sådan. What to do about it?”, skriver Mia Skäringer.

FOTO: Instagram, IBL

LÄS MER: Isabella bryter tystnaden efter Skäringers hån: ”Blir besviken”

LÄS MER: Molly rasar mot Nyhetsmorgon efter intervjun: ”Förbannad”