Mia Skäringers ord efter miljonsuccén – det ska hon göra nu

Mia Skäringers ord efter miljonsuccén – det ska hon göra nu: "Så overkligt"

Mia Skäringer Lazárs scenföreställning Avig Maria – no more fucks to give har sålt över 300 000 biljetter.
Nu är turnén över och komikern tackar för sina medarbetare för den senaste tiden – och i samma veva avslöjar hon vad hon kommer att göra nu.

Mia Skäringer Lazár, 43, slog framför allt igenom hos svenska folket som Anna i den populära TV4-serien Solsidan – i dag är hon en av Sveriges största komiker. Hennes senaste scenföreställning Avig Maria – no more fucks to give är inte bara mycket omtalad, den har lockat till sig en extrem publiksiffra och sålt ut Globen i Stockholm hela sex gånger och Scandinavium i Göteborg lika så. Men den maffigaste publiksiffran stod framträdandet i Tele2 Arena för, med hela 24 143 personer i publiken.

Och nog har succén genererat i pengar. Över 300 000 biljetter har sålts, och snittpriset på 495 kronor gör att försäljningen har omsatt cirka 150 miljoner kronor, skriver Expressen.

Redan under 2018 tredubblades omsättningen i Mias och maken Gabriel Lazárs bolag, Loblou 4 AB. Makarnas olika bolag har totalt tillgångar på över 50 miljoner kronor, enligt en sammanställning som Expressen gjort.

Tacksamheten efter den sista showen

En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig”, så beskriver Mia Skäringer Avig Maria – no more fucks to give.

Nu har turnén nått sitt slut, och det är en känslosam Mia som delar välvalda ord i ett långt inlägg på Instagram.

Jag känner en enorm tacksamhet. Så overkligt. Nu här hemma. Över 300 000 besökare senare. Kanske var det bara en dröm i slutet av ett rus. Något som hänt eller inte hänt. Men ingen förläggare kommer kunna stryka oss ur historieboken”, skriver hon i inlägget där hon hyllar alla som jobbat med henne under den här perioden.

Hon passar även på att avslöja vad hon kommer att lägga sin tid på nu framöver.

Nu ska jag skriva klart #enkvinnligkomikersdagbok – Så som jag minns det. Och om jag blir rastlös här hemma i skrivarlyan så drar jag bara en pull.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Senaste nytt