Mia Skäringers bild på sonen Alfreds flickvän

Mia Skäringer

Då och då visar Mia Skäringer upp sina tre barn på sina sociala medier.
Men då hon grattar sin sons flickvän på födelsedagen får följarna en chock.
Jag trodde det var du på bilden, skriver en i Mias kommentarsfält.

Mia Skäringer Lázár, 43, delar inte ofta med sig av sitt privatliv på sociala medier. Istället fyller hon sina flöden med roliga klipp, tankar och idéer. Sedan en tid tillbaka är hon känd för att kämpa för kvinnors rättigheter och plats i samhället. 2018 hade succén Avig Maria – No more fucks to give premiär och har till dagens datum slagit publikrekord och sålt ut Globen inte mindre än fem gånger.

Sin succé ger Mia ingen annan än sig själv och sina medarbetare komplimanger för. Men hon har också många gånger lovordat sin familj med maken Gabriel Lázár, 36, och barnen Alfred Skäringer, 20, Heli Skäringer, 17, och Leelo Skäringer, 7, för att ge henne lugn och kärlek efter hårda arbetstimmar.

“Kan inte i varken ord eller mellan bokstäverna knö in den kärlek jag hyser till dig som dotter och människa. Kommer vakta, älska och trösta dig i all evighet. “, skrev Mia på Instagram då dottern Heli fyllde år för ett par veckor sedan.

Mia Skäringers hyllning till svärdottern

Nu hyllar även komikern och aktivisten Mia Skäringer sin son Alfreds flickvän Elin Jonsson då hon fyller 20 år. Tillsammans med pojkvännen firar Elin sin stora dag i karantän hemma i Sverige – något som svärmor Mia är glad för.

Familjen Skäringer Lázár: 

“Idag fyller världens finaste Elin Jonsson 20 år. Jag vet att du skulle varit i Japan nu men helt egoistisk tänkt av mig som den oroliga svärmor’n jag är, så är jag oerhört lättad att ni alla äntligen är hemma! Hurra, vi älskar dig Elin (Japan finns kvar)”, skriver Mia på Instagram.

På sonen Alfreds Instagram kan man se att han och flickvännen under de senaste månaderna spenderat mycket tid utomlands, framför allt i Australien där de bland annat rest längst den populära guldkusten.

Följarnas förvåning

Men det är inte texten som Mia skrivit till sin svärdotter som följarna jublar över högst. Det är bilden på den nyblivna 20-åringen som bland gratulationer och hjärtan får folk att höja gillande på ögonbrynen.

Mia Skäringer

Följarna tycker att Mia Skäringer och svärdottern Elin är slående lika.

“Så fint skrivet, sen kan jag inte annat att tycka mig se likheter mellan denna donnan och hennes svärmor iaf utseendemässigt”, skriver en av följarna som noterat likheten mellan mor och svärdotter.

Och likande kommentarer fullständigt haglar nu in under inlägget med gratulationen.

“Jag har hört att söner gärna väljer en partner som påminner om sin mamma. Jag tycker det stämmer i detta fallet”,  skriver en medan en annan skriver:

“Trodde det var en gammal bild på dig!”.

FOTO: TT/@miaskaringerlazar

Senaste nytt