Mia Skäringer visar nya hårförändringen

Mia Skäringer

Mia Skäringer har länge varit en trendsättare med mycket inflytande.
Nu har hon gjort en förvandling som får följarna att reagera starkt.
– Så oförskämt snygg, skriver en person i en kommentar.

Komikern och tv-profilen Mia Skäringer Lazar, 43, blev känd för svenska folket för sitt skådespeleri och för sina fullsatta föreställningar. Den senaste var Avig Maria – No more fucks to give som spelats för över 300 000 personer. För ett tag sedan kom beskedet att showen även skulle kunna ses på Netflix. Något som följarna jublade över. Även några kända ansikten som Eva Röse och Linnéa Claesson lämnade positiva kommentarer om nyheten.

I och med showen, och podden Skäringer & Mannheimer, är Mia sedan länge känd för att kämpa för kvinnors rättigheter och deras plats i samhället. Men nu verkar hon även besitta andra kunskaper, nämligen inom frisörsvängen!

Att göra en förändring utseendemässigt kan vara nyttigt så här efter sommaren för att hitta ny motivation till hösten. De flesta brukar gå från blonda toner till lite mörkare. Men Mia har alltid gillat att bryta mönster och är inte rädd för att göra något som sticker ut.

Sjukdomen förde med sig något gott

Nu visar den folkkära skådespelaren upp en ny bild av sig själv och hennes ikoniska långa mörka hår som vi fått se genom alla år är nu borta. På Instagram förklarar hon för följarna att mellan alla ipren och alvedon är hon nu ute på andra sidan, frisk och blond! Den nya hårfärgen verkar ha fört med sig mycket gott då hon får många komplimanger för den nya hårfärgen. På hennes senaste bild poserar hon i en brun åtsittande klänning  och visar framför allt det ljusa blonda håret. Hon verkar även ha fått ny motivation inför hösten.

”Nu är jag ute på andra sidan frisk och blond. Nu ska jag bränna ut i ett grustag å skriva en raplåt”, skriver hon på sin Instagram.

Mia pratar ofta om sig själv i tredje person och kallar sig ibland för “Gulletussan” och nu framkommer det att hon färgade håret helt själv. Hon får mycket positiv respons efter förändringen. Bland annat från Peter Jöback, 49, och Christine Meltzer, 45.

”Efter 38,5 feber i en vecka tog gulletussan över hela min personlighet. Hon kladdade och kvittrade i gluggarna mellan Ipren å alvedon. Ja, jag gav henne helt fria händer”, skriver hon nu på sin Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas positiva respons till Mia Skäringers förvandling

Att Mia skulle passa i det blonda håret råder det ingen tvekan om. Förändringen fångade mångas uppmärksamhet och i kommentarsfältet överöser följarna henne med komplimanger om hur bra hon passar i den nya hårfärgen.

”Du är såååå snygg och bäst!” Skriver en följare.

”Så oförskämt snygg! PowerWoman”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt