TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mia Skäringer chockar alla – har tatuerat hela ryggen: ”Oj oj oj"

13 mar, 2018 
AvLotta Gray
Hennes troskant får besök när Mia Skäringer väljer att överraska följarna med en gigantiskt gaddning över hela ryggen. Och ännu är det lång tid kvar innan den är färdig.
Annons

Skådisen Mia Skäringer, 41, gillar tatueringar och har flera stycken. Den senaste är en enorm tiger som tronar på hennes rygg, från nacken och ända ner till troskanten.

Och ännu är den inte färdig utan det är bara första sittningen,  hon har 20 timmar kvar innan den är komplett och gör nu en shoutout til kollegan Anna Mannhemier som hon har podcasten “Skäringer&Mannheimer” ihop.

“Första sittning… Anna Mannheimer, ser du nu hur tigern spelar ut trosorna. Lille Calvin hänger löst… bara 20 timmar kvar”, skriver hon på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och naturligtvis är hennes följare lyriska över den stora förändringen:

“Jäklar va snygg den är! Längtar till att se den färdig”, “Sjukt fett!!, “Fasiken vad coolt!! Och snyggt”, “Oj oj oj såå snygg den kommer bli!!”,  är några av kommentarerna.

Och nu får vi se om gaddningsbehovet är uppfyllt. Mia är ju känd för att gå sin egen väg.

Här kan du se hur ryggtatueringen ser ut: 

 

Foto: IBL, Instagram

Annons