TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mia Parneviks hemlighet avslöjad – därför valde hon att inte berätta för familjen

09 jun, 2022 
Mia Parnevik har hållit en stor hemlighet från familjen.
Det avslöjar hon nu samtidigt som hon berättar om anledningen bakom beslutet.
– Jag vet också hur mycket ångest det skulle framkalla och oro, lite stress, säger Mia i ett klipp via P1.
Annons
Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommarBrand logo
Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

Mia Parnevik, 54, tog det svenska folket med storm när hon och familjen bjöd in till Casa Mia i tv-programmet Parneviks. Mia har under säsongerna fångat de flesta med sin charm och idag ser vi henne i alla möjliga projekt och produktioner. Under våren medverkade hon bland annat i Let's dance där hon dansade tillsammans med Tobias Karlsson, 45.

Sedan 1994 är Mia gift med golfproffset Jesper Parnevik, 57, och tillsammans har de barnen Peg, 26, Penny, 25, Philippa, 23 och Phoenix, 21. Att familjen är nära och gärna spenderar sin lediga tid ihop vet alla, men nu uppdagas det att Mia inte varit helt ärlig mot familjemedlemmarna den senaste tiden.

Mia Parneviks stora hemlighet avslöjad

Under torsdagen avslöjades nämligen årets sommarvärdar i P1 och med på listan fanns Mia. Att hon har fått hedersuppdraget är dock inget hon har berättat om för familjen.

Annons

– Jag har valt att inte berätta för min familj för att jag känner att det här ska vara min grej. Det här ska vara det jag gör och jag vill inte ha input. Jag ville göra det på mitt egna sätt, säger Mia i presentationen till sitt sommarprat.

Därför valde hon att inte berätta för familjen

Vidare förklarar hon att tidigare sommarpratares beteenden är bakgrunden till varför hon valt att hålla det hela för sig själv.

– Jag vet också hur mycket ångest det skulle framkalla och oro, lite stress. Vi har haft flera vänner som varit med och bott hemma hos oss i Florida under deras tid som de har skrivit sommarprat och det är mycket stress. Många vill mycket och de vänder ut och in på sig själva. Så jag kände att nej det här kommer inte jag att berätta, utan det här kommer jag att bara göra.

Mias sommarprat kan du lyssna på i P1 den 16 juli.

Foto: TT/TV4

Annons