TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Mia Parneviks oro efter Jespers olycka: ”Klarar inte mer skador”

11 jan, 2019 
AvOla Brising
Mia Parneviks oro efter Jespers olycka
När Jesper Parnevik skulle vara kärleksfull mot sin hustru Mia Parnevik gick det en aning snett. Han föll och på Instagram uttrycker nu Mia sin oro.
Annons

Mia Parnevik, 49, har de senaste åren blivit en av Sveriges mest folkkära mammor genom familjens realityserie Parneviks i TV3. Nu berättar hon på Instagram att 2019 tråkigt nog började med en rejäl skrämselattack för henne. Maken Jesper Parnevik, 53, skulle dokumentera en romantisk stund då han tänk uppvakta Mia i solnedgången på familjens terass vid vattnet hemma i Florida.

Och mitt i allt gick det snett – när Jesper filmar det hela råkar han snubbla och slår sig därefter ordentligt i trappan ner. Mia har lagt ut Jespers film och skriver därtill:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Min Kung Jesper Parnevik älskar solnedgångar och filmar allt! Han är så glad att se mig och njuter så mycket av solnedgången att han missar 4 steg i vår trappa. Allt jag hörde var ett stort krakande och hur han föll.”

Hon fortsätter med att berätta att hon är trött på att oroa sig över sin makes hälsa:

”Jag har fått min beskärda del av att bli skrämsel… mitt hjärta klarar inte mer skador utanför golfbanan (Båt med fingrar, fall från Segway, krossad häl i trappen, väskor som faller från barnen. Mardrömmarna bara fortsätter).”

Annons

Och trots att hon är lite skämtsam i inlägget är det tydligt att Mia blev riktigt rädd. För hon skriver:

”Jag är tacksam att han inte bröt nacken.”

Allt slutade väl

Dock avslutar hon inlägget desto mer positivt och vänder sig kärleksfullt direkt till Jesper med orden:

”Jag ser fram emot 2019. Jag älskar din entusiasm för soluppgångar och solnedgångar.”

Flera av Mias följare blev dock i sin tur oroliga för hur det egentligen gick med Jesper efter fallet och försökte stötta henne så gott de kunde i kommentarsfältet.

En av dem skriver:

”Hoppas allt är okej med din kung.”

En annan håller med:

”Ajjj!! Stackarn! Hoppas att det inte gick illa..”

FOTO: IBL

Annons