Mia Parnevik om sprickan i relationen med maken Jesper

Mia Parneviks känslosamma ord om relationen till Jesper

Mia Parnevik berättar nu om hur isoleringen med maken Jesper påverkar relationen.
– Vi har faktiskt haft familjemöte om det, säger hon i podcasten This is 40.


Mia Parnevik, 52, och golfspelaren Jesper Parnevik, 55, har under de senaste åren blivit kända genom egna dokusåpan Parneviks.

Nu drabbas paret som alla andra av coronakaoset som råder just nu, och sitter i karantän i deras hus i Florida. Mia och Jesper har också barnen Peg, Philippa, Phoenix och deras studiekompisar hemma hos sig, som på grund av reserestriktioner i USA inte får åka hem.

I podcasten “This is 40”, som drivs av Karin Bastin och Isabelle Monfrini, berättar Mia om hur hon och Jesper arbetar för att hålla humöret uppe – trots att deras relation verkligen sätts på prov under de speciella omständigheterna när de inte kan göra något utanför hemmet.

– Nu blir man irriterad på varandra, för man umgås 24/7, säger Mia i podcasten.

Fått anordna ett möte

Hon berättar vidare i podden att paret inte är vana vid att spendera så här mycket tid tillsammans hemma i bostaden, då de har sina egna intressen vanligtvis. Jespers stora intresse är golf, något han får lägga på hyllan tillsvidare då reglerna är strikta i Florida gällande vad man får göra och inte så länge coronaviruset härjar.

  Han är van vid att vara golfbanan i många timmar, jag är van vid min grej. Man blir lite kort i tonen. Vi har faktiskt haft familjemöte om det. Det är så onödigt.

I podcasten This is 40 berättar Mia också om en annan sorts förändring som en relation genomgår. Hon berättar att deras relation har förändrats en hel del sen barnen blev vuxna och bestämde att flytta ut från hemmet för att starta sina egna liv.

– Dynamiken blir helt annorlunda. Det har blivit friare. Jag reser med honom mer fritt. Jag får göra grejerna som vi gjorde förr, när man har fyra barn kan man inte njuta på samma sätt, det är så mycket, säger Mia.

FOTO: TT

Senaste nytt