LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mia Parnevik om smusslet i programmet: "Höll på att ta kål på mig"

01 nov, 2017 
AvHanna Svärd
När Mia Parnevik gästade Kändispodden avslöjade hon en del detaljer om inspelningarna bakom programmet "Parneviks". Ett av dessa avslöjanden handlar om hur hon tvingades iscensätta flera situationer, något som tog hårt på tv-profilen.
Annons

Mia Parnevik, 49, är känd som den gästvänliga tv-profilen som i egna programmet “Parneviks”, gärna bjuder på sig själv. Hon är uppskattad såväl av tittarna som av de kändisar som gästar lyxvillan i Florida, i programmet. Men nu avslöjar tv-profilen att allt som syns i programmet inte alltid är så äkta som det kanske verkar.

I podcasten “Kändispodden” berättar Mia Parnevik om hur hon varit tvungen att iscensätta flera situationer i programmet, och om hur hon upplevt detta som påfrestande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag höll på att ta kål på mig själv där, säger Mia Parnevik i podden, som Expressen var först med att skriva om.

Mia fortsätter förklara att det var svårt att släppa på att hon ville förmedla en så äkta känsla som möjligt.

– I början tyckte jag att det var väldigt jobbigt, för jag ville att allt, allt, allt skulle vara precis som det är i vanliga fall, säger Mia Parnevik.

Annons

Men för att programmet skulle bli så bra som möjligt, var det svårt att alltid hålla sig till en, alltid helt verklighetstrogen bild, och Mia och hennes familj behövde ibland iscensätta vissa saker för att det skulle bli bra i programmet.

Men att gästerna i programmet sover över i huset, är dock något som sker på riktigt, berättar Mia.

– De sover hos oss, det är inget fejk. Jag har förstått att produktioner gör så, att folk bor borta, säger hon.

I förra säsongen var Tommy Nilsson, Laila Bagge, Miss Li och Markoolio några av de kända profiler som gästade programmet.

Foto: Stella 

 

Annons