TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Mia Parnevik åkte till Sverige utan maken: "Det var väl toppen att han fick sakna mig"

26 jan, 2016 
AvLina Tidén Sundin
Barnen börjar bli stora. Mia Parnevik återupplever gamla tider med maken Jesper.
Annons

Mia Parnevik, 48, tar emot i en svit på Hotel Diplomat i Stockholm. Hon har haft ett par intensiva dagar i Stockholm bestående av bland annat tjejkväll, pulkaåkning med släktingar och ettårskalas för gudbarnet Dylan, dotter till skådespelaren Adam Pålsson, 27, som var en av gästerna under första säsongen av Parneviks. Hon är van vid fullt schema.

– Om man har fyra barn så måste man hålla ett bra tempo, jag är ganska effektiv på att få in så mycket som möjligt. Fast med glädje, säger hon.

Mia och Jesper Parnevik. Foto: TV3/Linus Hallsénius
Mia och Jesper Parnevik föredrar att vara tillsammans. Foto: TV3/Linus Hallsénius

Maken Jesper, 50, och barnen Peg, 19, Penny, 18, Philippa, 16, och Phoenix, 14 kunde inte följa med denna gång men hennes frånvaro har sina fördelar

– Fick faktiskt precis text från min man där han skickade hjärtan och skrev “du är saknad …” Det var väl toppen att jag åkte iväg så han fick sakna mig lite, säger Mia Parnevik skrattande och tillägger; smart move.

Annons

Makarna må inte var särskilt “dejtiga” av sig men just nu njuter de av att barnen har börjat klara sig själva.

Philippa, Mia, Jesper, Peg Penny, och Pheonix Parnevik. Foto: TV3/Linus Hallsénius
Philippa, Mia, Jesper, Peg, Penny, och Pheonix Parnevik bjuder nu in till en ny säsong av Parneviks. Foto: TV3/Linus Hallsénius

– Vi har lyxen att Jesper spelar golf på PGA Champions Tour just nu och då har jag fått resa med honom. På helgerna har jag kunnat följa med honom och barnen har varit hos kompisar. Och det är ju att få starta om allting som vi gjort, göra allt vi gjort under 30 år, med bara han och jag utan små barn och allt det här. Det har varit så fantastiskt roligt.

Vid Kristallen-galan belönades familjens show Parneviks för bästa realityprogram och Mia som fick pris för årets tv-personlighet ser fram emot säsong två.

– Jag tycker det här är skitbra. Det låter drygt att säga men alla var ännu mer bekväma och mer sig själva, säger Mia Parnevik.

“Parneviks” har säsongspremiär den andra februari på TV3  kl. 20.00

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons