LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parneviks hårda beslut – Mia och Jesper stoppas från barnbarnen

26 jun, 2024 
Penny Parneviks kärlek Douglas Murray har en väldigt nära relation till föräldrarna Mia och Jesper.
Nu berättar Penny om hur det ibland kan bli för mycket.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parnevik om pojkvännen inte skulle gilla systern Penny ParnevikBrand logo
Peg Parnevik om pojkvännen inte skulle gilla systern Penny Parnevik

Penny Parnevik, 27, och resten av hennes härliga familj lärde vi känna i deras egna realityserie Parneviks. Idag lever Penny ihop med partnern Douglas Murray, 43, tillsammans med deras tre barn Atticus, Pebble och Achilles.

Douglas har länge varit en god vän till Pennys föräldrar Mia och Jesper Parnevik, vilket även är hur han och Penny i slutändan fann varandra. Det berättar Penny nu vidare om i en intervju med Daisy Beauty.

Penny Parnevik om Douglas relation till föräldrarna

I början tänkte både Penny och Douglas att en relation mellan de två aldrig skulle funka. Men kärleken tog till sist över.

– Douglas ringde mina föräldrar och sa att: ”Jag tror att jag har blivit kär i Penny och vill gärna utforska det, men om det känns fel för er så respekterar jag det”. Då svarade min mamma att hon trodde att vi faktiskt skulle vara jättefina ihop, och på den vägen är det.

Annons

Men att vara gift med någon som är bästa vän med ens pappa kan ha både fördelar och nackdelar, menar Penny.

– Mina föräldrar älskar att hänga med Douglas och båda två ringer nästan honom mer än vad de ringer mig.

Penny Parnevik sätter stopp: ”De är pinsamma”

Penny förklarar att Mia och Jesper gärna vill umgås med dem så mycket det bara går, men att det ibland får lov att vara nog.

– De vill alltid vara ute på landet med oss och äta middagar och träffa barnen. Jag behöver säga stopp ibland. Det är inte så härligt att vara med sina föräldrar hela tiden, säger hon och fortsätter:

– Det spelar ingen roll att alla tycker att mina föräldrar är coola och härliga – jag tycker ändå att de är pinsamma. Det tycker alla om sina föräldrar! Och jag är 27 och har tre barn, men när jag är med de så är jag ändå en dotter. Ibland vill jag vara med min man och bara vara en fru.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons