TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Mia och Jesper har dragit in Pegs veckopeng: "Jag behöver pengar, jag är pank"

14 maj, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Peg och Penny Parnevik vill inte stå på egna ben. I sitt senaste podcastavsnitt skickar de en pik till sina föräldrar.
Annons

De senaste åren så har svenska folket fått bli ett med familjen Parnevik. I deras egna program “Parneviks” får vi komma hem till och lära känna hela familjen på djupet.

Nu har de två äldsta syskonen Peg Parnevik, 21, och Penny Parnevik, 20, startat podcasten “Pillowtalk” tillsammans där de en en gång i veckan pratar om allt mellan himmel och jord. I det senaste avsnittet så halkar de in på ekonomi och tar upp att de tycker om att skämma bort de som är i deras närhet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Mamma och pappa har lärt oss att vara generösa. Har man något så ska man dela med sig. Men vi tar det till en annan nivå. När vi har en ny vän eller pojkvän så vill vi ge dem saker hela tiden, säger Penny i podcasten.

Och storasyster Peg är snabb med att hålla med.

– Jag älskar att ge, det är som på julafton. Det är roligare att ge än att få. Jag är sån att när jag älskar en person så vill jag göra allting för dem.

Hon nämner att de har bra förutsättningar, men vänder sig sen direkt till sina föräldrar. Tydligen har Mia och Jesper dragit in döttrarnas veckopeng.

– Jag vet att vi är privilegierade i och med att mamma och pappa hjälper oss med allting. Eller ja, de hjälper ju oss inte nu med pengar, säger Peg och fortsätter:

– Det är en direkt pik. Jag behöver pengar, jag är pank.

Foto: IBL

Annons