LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Det här är Mia och Dominikas nya – osannolika – jobb

24 aug, 2017 
AvJoakim Almén
Överraskningen: Snart får vi höra Dominika Peczynski och Mia Parnevik i radio!
Annons

Dominika Peczynski, 46, har haft det hett om öronen den senaste tiden. Skandalen kring hennes man Anders Borgs grova snedsteg har knappast undgått någon, och Dominika lär inte ha haft det lätt i svallvågorna av skandalen.

Men nu är det dags att gå vidare och byta fokus. Tillsammans med Mia Parnevik, 49, kommer hon att ta plats i ”RIX MorronZoo”, som återkommande bisittare hos programledarna Roger Nordin, 40, och Laila Bagge, 44.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det ska bli väldigt kul att få sända radio ihop med Roger och Laila, det kommer att bli en skrattfest, säger Mia Parnevik i ett pressmeddelande.

Dominika tycker också att det nya – överraskande – jobbet som radiopratare känns spännande.

– Jag har alltid varit sugen på att testa att göra radio, det känns så direkt och levande. Det har alltid varit väldigt roligt att gästa RIX MorronZoo och att nu få vara en del av denna institution i svensk morgonradio känns roligt och spännande, säger Dominika Peczynski.

Annons

Programledarna, Roger och Laila är också taggade på att få sällskap av den oväntade duon.

– Det ska bli så roligt att få toppa vårt MorronZoo med två härliga tjejer! Vassa Dominika Peczynski med sin frispråkighet och hela Sveriges favorit-mamma Mia Parnevik kommer att bjuda på många goda råd och skratt, säger Roger och Laila.

I början av september förväntas Dominika och Mia debutera som i ”Rix MorronZoo”.

Foto: IBL

Annons