TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mendez vändning efter tuffa skilsmässan: ”Äkta känslor”

29 mar, 2019 
AvStina Dahlgren
Mendez får stöd av Malin Watson i Let's dance efter skilsmässan
Mendez går igenom en tuff skilsmässa samtidigt som han tävlar i Let's dance. Nu berättar han om stödet från sin danspartner Malin Watson.
Annons

Årets säsong av Let’s dance har dragit igång på TV4, och en av alla kändisar som tävlar är sångaren Leopoldo Méndez, 43, mer känd under namnet Mendez. Hans danspartner är den rutinerade Malin Watson, 46, som tidigare har dansat med bland annat stylisten Jonas Hallberg, fotbollsspelaren Jesper Blomqvist och skådespelaren Claes Malmberg.

På premiären av programmet avslöjade Mendez att han inte längre är gift med Marcela Duque, 42. De hade då varit ett par i över femton år och har flera barn ihop.

– Vi tänker alltid först och främst på barnen, och sen kommer vi. Vi är otroligt bra kompisar och jag älskar henne fortfarande, men på ett annorlunda sätt, berättade Mendez för tidningen Expressen.

När Hänt träffar honom på repetitionerna av Let’s dance berättar han att hans danspartner Malin har varit det allra största stödet under den tuffa perioden han just nu går igenom.

– Hon har varit ett stöd, inte bara på dansgolvet utan utanför också. Det är svårt att hänga med mig, jag har sex barn, jag har min karriär, jag är en väldigt emotionell person, säger Mendez och fortsätter berätta:

Annons

– Jag kan vara både hur glad som helst, men även hur ledsen som helst. Det döljer inte jag. Jag kommer säga om jag är skitledsen, skitarg. Det blir något att hantera och det har visat sig att Malin har varit där. Hon förstår och känner av mig. Det finns saker jag inte kan fixa på en sekund, då hjälper hon mig att komma framåt. Men det är svårt ibland.

Mendez om bråken med Malin Watson

Både Malin och Mendez berättar att de försöker använda känslorna i dansen och att det är ett bra sätt att få utlopp för energin.

– Malin är hundra hela tiden, men för mig har det varit svårt med allt omkring mig, privat, säger Mendez.

De senaste veckorna har varit fyllda av både skratt, gråt, ilska, bråk och kärlek. Att de bråkar ser Mendez dock som ett tecken på att Malin är äkta och faktiskt vågar ställa honom mot väggen.

– Hon kan konfrontera mig och frågar vad som är fel, så jag får chansen att säga det. Att vi är sura på varandra ibland, det är äkta känslor och sedan blir vi sams igen. Det är inte lätt.

Annons

Malins stöd under tuffa tiden

Efter deras senaste samtal har han nu börjat se ljust på framtiden igen. Mendez har förstått att allt går att lösa även om det inte kommer att bli enkelt. Han påpekar gång på gång att det är Malin som har tagit honom igenom den här tuffa tiden, och att han är henne evigt tacksam.

– Hon är den som har kunnat förstå för hon är så nära mig. De andra i produktionen har såklart försökt att hjälpa till, men i slutändan är det hon som alltid ringer först, säger Mendez.

Let’s dance sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: TT/Robin Lorentz-Allard, TT/Karin Törnblom

Annons