TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mellostjärnans STORA förvandling – så har ni aldrig sett honom förr

15 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Bänkpress, axlar, knä och tå, Melodifestivalen Jon-Henrik Fjällgren verkar ha legat i riktig hårdträning senaste tiden. Kika bara på den här bilden.
Annons

Vi är vana att se Melodfestivalen-stjärnan och riksjojkaren Jon Henrik Fjällgren, 30, i sina karismatiska scenkläder. Och det går absolut att tänka sig att det förvaras en hyfsat välsvarvad torso under folkdräkten som oftast är scenoutfiten. Men det man – kanske – inte anat är att torson, och övriga kroppen är SÅHÄR rippad. Kika bara bilden nedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är Fjällgren som postat en bild på Instagram med bar överkropp där hans ”Colombia”-tatuering över bröstet är minst sagt tydlig.

”Börjar dagen med ett pass och nu skall jag på soundcheck.. Hoppas att de blir en bra ikväll och att min röst håller”, skriver Fjällgren i bildtexten till den barbröstade bilden.

Absolut, det händer ju titt som tätt att killar tar tillfället i akt att visa sin bara överkropp, men i det här fallet får Jon Henriks rejäla följareskara ta del av rejäla trapezius, stora torso och axlar. Stor, Jon Henrik.

Annons