LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mellostjärnan har bytt namn – sanningen bakom udda valet

26 feb, 2018 
AvOla Brising
Den unga söta popstjärnan gör comeback och byter stil. Sjunger på svenska och heter Pralin i mellannamn.
Annons

Sedan han var med i Melodifestivalen 2016 med låten ”Human” har det varit tyst om Oscar Zia, 21, men den 2 februari släppte han en ny låt med titeln ”Det går aldrig”. Oscar har alltså bytt språk och börjat sjunga på svenska istället för engelska. Enligt hans management kommer nästa låt i början av april.

Men det är inte bara språket han sjunger på som har ändrats sedan 2016. Sedan i fjol heter han nämligen inte bara Oscar Zia utan numera har han även lagt till det minst sagt märkliga mellannamnet Pralin.

– Han la till det som en kul grej med några kompisar på en fest för ett år sedan, förklarar managern Helene Wigren för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är lätt att tänka sig att Oscar lagt till sitt nya mellannamn antingen för att han älskar godis, eller därför att han själv tycker han är söt som en pralin, men det är inget Helene vill bekräfta:

– Det finns ingen speciell orsak till att de valde just namnet Pralin.

Annons

De andra två personerna som la till det udda mellannamnet samtidigt med Oscar Pralin Zia är Karl Pralin Olsson, 30, och Maja Pralin Härngren, 37, som båda bor i en lägenhet lite längre bort på samma gata som Oscar i Vasastan i Stockholm. Maja är dessutom en av kvinnorna som gör podcasten ”Äckligt”.

På frågan om kompisarna hade inmundigat stora mängder alkohol innan de kom på att de skulle ansöka om att heta just Pralin svarar managern bara:

– Det har jag ingenting att säga om. Ingenting alls.

Foto: IBL, Instagram

Annons