LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mello-vinnarens stora miss – råkade avslöja Let's dance-hemligheten före TV4

14 feb, 2018 
Klara för vårens ”Let's Dance” är Britt Ekland och Gunde Svan. Nu har TV4 avslöjat ännu en deltagare: Mello-stjärnan Viktor Frisk.
Annons

I vår drar TV4s ”Let’s Dance” igång med ännu en säsong och nu släpper kanalen artister som ska medverka pö om pö. Klara för programmet hittills är Hollywood-stjärnan Britt Ekland, 75, och den forne skidlegendaren Gunde Svan, 56.

Under morgonen har ”Nyhetsmorgon” gett flera stycken ledtrådar inför att de ska avslöja ännu en deltagare. Något klurigt, men på Instagram spekulerar tittarna i att det är allt ifrån tv-doktorn Mikael Sandström, Dr Alban, 60, eller Viktor Frisk, 22, som just nu är en av finalisterna i Melodifestivalen med duon ”Samir och Viktor”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och några hade rätt! Viktor Frisk är nästa artist som är klar för tävlingen! Men innan Viktor avslöjades i tv-rutan råkade han avslöja sig själv på sina sociala medier när han postade en bild på sig själv där han sitter i TV4-sminket.

– Det ska bli skitkul!, säger han när han dyker upp i Nyhetsmorgon.

Han hävdar att han inte kan dansa sedan innan. Men samtidigt var det självklart att tacka ja till att medverka i programmet.

– Men jag har i alla fall lite takt. Det är en utmaning men det är det som är roligt. Scenvana har jag och det musikaliska, men dansen är helt nytt, säger han och fortsätter:

– De frågade mig när Mello redan var klart. Då tänkte jag att ”shit, hur ska jag orka med det här”.

Här är alla deltagare som är klara för Let’s Dance hittills:

Foto: IBL

Annons