ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mello-stjärnan Eden Alm akut till sjukhus – fick opereras: ”Läskigt”

09 aug, 2023 
Moa Risberg
Eden.
Melodifestival-artisten Eden Alm fördes akut till sjukhus efter extrema smärtor i magen.
Nu berättar artisten orsaken bakom det akuta sjukhusbesöket.
”Gjorde bara ondare och ondare”, skriver Eden i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Eden Alm om klädesplagget i Melodifestivalen 2023: ”Second hand”Brand logo
Eden Alm om klädesplagget i Melodifestivalen 2023: ”Second hand”

Eden Alm, 23, deltog under 2019 i succéprogrammet Idol. Tillsammans med sin tvillingsyster Alice, uppträdde Eden framför Idol-juryn i hopp om att gå vidare i musiktävlingen.

Eden gick vidare men systern Alice åkte ut. Eden tog sig därefter hela vägen till kvalveckan i programmet innan hon var tvungen att lämna tävlingen.

Åkte in akut till sjukhus mitt under pride

Sedan 2021 är artisten Eden tillsammans med youtube-profilen och influencern Sara Liderholm, som är känd under namnet ”Sara Songbird”.

Men när paret närvarade under pride fick Eden smärtor i magen och blev tvungen att åka in akut till sjukhus.

Smärtorna i magen visade sig vara en blindtarmsinflammation, vilket Eden fick akut opereras för.

Eden Alm fick operera bort blindtarmen

Eden delade därefter en händelse på Instagram och berättade att hon fått åka hem från sjukhuset efter operationen och passade även på att tacka sjukhuspersonalen för hjälpen hon fått under sjukhusvistelsen.

Eden på sjukhus.
Edens Instagram-story efter opperationen.

I ett meddelande till Hänt berättar Eden om känslorna efter sjukhusvistelsen:

Jag har ganska ont i magen efter ingreppet och det kommer nog ta en stund att återhämta mig. Jag har aldrig gjort någon större operationen tidigare så jag blev ganska tagen av det!

Eden tillägger:

”Jag har haft blindtarmsinflammation tidigare när jag var mycket yngre men det då räckte de att jag behandlades med antibiotika. Denna gången fick jag skitont under söndagskvällen och det gjorde bara ondare och ondare. Tillslut kunde jag inte ens stå upp och när Sara körde in mig till sjukhuset började jag spy av smärta. Jag tycker att det är lite läskigt att opereras men det gick bra. Personalen var otrolig”, skriver Eden i ett meddelande till Hänt.

Sara och Eden.
Sara och Eden påväg hem efter tiden på sjukhuset.

FOTO: HÄNT & INSTAGRAM

Annons