TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mello-aktuella Marika Carlsson berättar: Hon är min flickvän

03 dec, 2018 
https://image.hant.se/image-4973907?imageId=4973907&width=1320&height=689
Hans & Anna Shimoda
Marika Carlsson bryter tystnaden om kärleken
Nästa år är komikerna Marika Carlsson en av fyra som programleder Melodifestivalen. För Hänt berättar hon om det ärofyllda uppdraget och i samma veva berättar hon om kärleken Maria Sander för första gången.
Annons

För drygt en månad sedan stod det klart att omtyckta komikern Marika Carlsson, 45, programleder nästa års Melodifestival tillsammans med Sarah Dawn Finer, 37, Kodjo Akolor, 37, och Eric Saade, 28.

För Marika kom frågan som en total överraskning.

– Det kom väldigt oväntat, men jag blev väldigt glad. Det känns jättebra och roligt. Jag känner mig taggad, säger hon när Hänt träffar henne på galapremiären av The Wife.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Marika verkar faktiskt inte det minsta nervös inför det ärofyllda uppdraget.

– Det värsta som kan hända är att någon dör, och det kommer nog inte ske. Snubblar man så hanterar man det, säger man fel så hanterar man det. Jag har kört stand-up live så många år och är van att saker kan gå fel.

Men det är inte bara karriären som blomstrar för Marika. För fem år sedan blev hon tillsammans med Maria Sander, 43, och kärleken håller härligt nog i sig. Men Marika har varit ytterst sparsam med intervjuer och inte ens nämnt Maria vid namn. Men nu väljer hon att öppna upp om relationen.

Annons

Vi antar att Maria är mäkta stolt över att du ska programleda Melodifestivalen?

– Ja, absolut! Hon kommer också vara på plats när hon kan.

De är sambos sedan några år tillbaka i Stockholmsförorten Vällingby, och på Marikas vänstra ringfinger blänker dessutom en slät ring.

– Vi har varit förlovade i ett och ett halvt år. Vi är kära och lyckliga!

Blir det något bröllop framöver?

– Det får vi se…

Något det däremot inte blir är gemensamma barn. Maria har nämligen en dotter sedan en tidigare relation, och Marika är allt annat än sugen på att föda barn.

– Aldrig! Jag har en bonusdotter som jag älskar högt, det räcker, har hon sagt i tidningen Topphälsa.

FOTO: IBL

Annons