melinda jacobs

Melinda Jacobs om uppbrottet och åldersskillnaden: Växte isär

Melinda Jacobs

Åldersskillnaden tog knäcken på förhållandet.
Nu berättar Melinda Jacobs om relationen och uppbrottet – innan hon träffade E-Type.
– Vi växte isär, säger hon i podcasten Familjärt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman-Mats Wester om att sonen flyttat hemifrån: ”Bara Matilda och jag”
0:28

Efter reklamen: Nordman-Mats Wester om att sonen flyttat hemifrån: ”Bara Matilda och jag”

(0:28)

Slå på ljud

Familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38, och Martin ”E-Type” Eriksson, 57, fick i januari sitt första gemensamma barn.

Dottern Izadora Elisabeth Esmeralda fick sitt andra mellannamn efter Melindas fosterdotter Esmeralda, som tragiskt avled i de biologiska föräldrarnas vård och i medierna fick namnet “Lilla hjärtat”.

Izadora är E-Types första barn men Melinda är en rutinerad mamma och familjehemsmamma. Hon har varit gift två gånger, bägge gångerna med dansbandsmusiker. Först med dansbandstrummisen Anders Hildeskog från Wahlströms och senare med artisten Lasse Lundberg från Blender. Med Anders har hon flickorna Vanessa och Savannah och med Lasse fick hon dottern Vendla.

Melinda Jacobs tillsammans med E-Type och nyfödda dottern Izadora

Melinda fick nyligen sitt tredje barn, det första gemensamma tillsammans med E-Type.

FOTO: Instgram

Därför tog det slut mellan Anders Hildeskog och Melinda Jacobs

I podcasten Familjärt, som Melinda har med paret John och Johan Valencia, berättade hon nyligen om de tidigare kärleksrelationerna.
– De sista åren har det hänt så otroligt mycket i mitt liv. Jag skulle säga att hela jag har utvecklats massor som människa, överlag, säger Melinda.

Precis som fästmannen E-Type, var hennes första make Anders äldre. Och det var ålderskillnaden om 18 år som var orsaken till skilsmässan, avslöjar hon. Hon var bara 19 år när de inledde familjelivet.
– Han var ganska mycket äldre än mig. Och mellan 19 och 25 så händer det så otroligt mycket. Så där var det liksom att vi växte isär, säger Melinda i podden.

Därefter reflekterar hon om sin egen utveckling som partner. Hon har lärt sig mycket från tidigare relationer, bland annat att hon kan vara för dominant.

– Jag behöver jobba på att lyssna in bättre, konstaterar hon.

Melindas tuffa start med nyföddadottern Izadora

Livet som nybliven mamma har varit tufft för Melinda. I samma podd berättade hon nyligen att den första tiden med dottern kantats av sjukdom och sömnbrist.

– Jag mår ganska bra men lider av ganska svår sömnbrist. Lillan har varit ganska sjuk så jag har inte sovit alls mycket, säger Jacobs i Familjärt.

– Det har varit en tuff start, det började med att dom andra barnen var väldigt väldigt sjuka typ samma dag som vi kom hem från BB och sen har de bara avlöst varandra, och nu är hon sjuk.


FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN