LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Melinda Jacobs visar upp stora familjelyckan med Martin ”E-type” Eriksson

29 dec, 2023 
MELINDA JACOBS, MARTIN "E-TYPE" ERIKSON
Det har hänt mycket för Melinda Jacobs och E-type under året, som startade med att dottern Izadora föddes.
Nu visar Melinda upp den stora familjelyckan!
”Vi har skapat nya minnen tillsammans.”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”Brand logo
Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”

Det har varit ett händelserikt år för Melinda Jacobs, 39, och maken Martin "E-type" Erikson, 58. I januari fick de välkomna sin älskade dotter Izadora till världen, och i somras gick flyttlasset till den gemensamma villan i Vadstena.

I september ringde bröllopsklockorna för paret och lyckan var total. Bröllopet blev mycket större än de först hade tänkt och det var otroligt kändistätt.

– Andra kanske börjar med att sätta en budget, men vi började liksom i fel ände. Vi började och sedan kom vi på att "de måste vi bjuda och de måste vi bjuda", sedan var min lista full. Men Martin har liksom fortsatt så, så nu är vi uppe i 300 gäster och vi vet inte vad det slutar med liksom, sa Melinda i dokumentären E-type – the way I wanna live.

Annons

Melinda Jacobs visar upp familjelyckan under julen

Sedan bröllopet har Martin och Melinda njutit av vardagen som en familj och nu i juletider har det blivit extra mycket familjemys.

Nu berättar Melinda hur deras julfirande blev och familjelyckan är total.

”Den kommer varje år oavsett vilka känslor vi hyser för den. Vilka förutsättningar vi har. För mig skapar den en storm på insidan. Känslor av de allra vackraste slag men också de bottenlöst mörka, och aSllt däremellan. Den kom, den blev lugn, vi har skapat nya minnen tillsammans. Barnen va precis så glada och förväntansfulla som man önskar.”, skriver hon på Instagram.

Nu blickar hon däremot framåt.

”Men nu är den över, idag städar vi ut den. Några dagar kvar till nyår, känslan av nystart. Tulpaner på bordet och lugna trygga jordiga färger igen. Hejdå julen”

Annons

E-types ångest inför julen: ”Barnens högtid”

Att Martins liv har tagit en vändning sedan han träffade Melinda och blev pappa till Izadora är inget att sticka under stol med. Och just julen har han tidigare känt obehag för eftersom det är barnens högtid.

– De sista åren har jag festat till julaftons morgon, sovit ruset av mig hela dagen, så slipper jag tänka på hur just mitt liv är, sa han i sitt sommarprat 2022.

Men nu är det som sagt en helt annan situation och det

– Jag tror att min föreställning vid 25-30 var att nu lever jag loppan, men sen kommer jag att sitta där med min familj, och då börjar julen om. Men så gör den inte det. Man blir 40, man blir 50, och så börjar det kännas som att det här tåget har gått. Det blir ingen jul. Just därför känns det så häftigt att jag nu sitter mitt i den, sa han nyligen till Expressen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

Annons