LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melinda Jacobs om bröllopet med E-Type – bröllopsklänningen är vald

13 jul, 2023 
Hanna Bolander
Melinda jacobs och e-type
Melinda Jacobs och fästmannen Martin "E-type" Erikson ska gifta sig efter sommaren.
Därför är bröllopsförberedelserna nu i full gång!
Med bara två månader kvar har flera beslut tagits om den stora dagen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”Brand logo
Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”

Melinda Jacobs, 38, och Martin ”E-type” Erikson, 57, ska snart ta sin relation till nästa nivå. Om bara två månader ringer nämligen bröllopsklockorna för paret och det väntas bli väldigt kändistätt, bland annat är statsminister Ulf Kristersson, 59, en given gäst.

Nu är det bara några månader kvar till bröllopet som är planerat att äga rum i Vadstena till hösten. Det är mycket som behöver fixas, men Melinda är på god väg med förberedelserna.

Melinda Jacobs har valt klänningen inför bröllopet med E-type

I ett inlägg på Instagram kan Melinda nu meddela att två stora och viktiga punkter kan bockas av. Hon har nämligen valt ut en klänning och menyn för bröllopet är klar.

Hon skriver såhär:

”Så där ja! Nu är det provsmakat och klart. Menyn är färdig till bröllopet. Herre jösses nu är det bara drygt två månader kvar tills vi gifter oss i vackra klosterkyrkan och än är det mycket som ska fixas. Förra veckan hittade jag tillslut en klänning iallafall.”

Det har varit ett händelserikt år för Melinda och Martin. I januari välkomnade paret sitt första gemensamma barn Izadora Elisabeth Esmeralda.

Annons

Martin har tidigare berättat för Hänt hur det känns att bli pappa.

– Fantastiskt såklart! Jätteroligt, det är overkligt till och med. Jag var inte 100 på att jag skulle få vara med om det här!, sa han då.

Melinda Jacobs och E-types nya boende

Mitt i planeringen med bröllopet och att ta hand om lilla Izadora har paret också flyttat. De har redan fått nycklarna och fixet är i full gång. Flyttlasset är planerat att gå till det nya huset i slutet av juli, så det närmar sig med stormsteg! Melinda har tidigare berättat för Hänt om den fartfyllda sommaren som familjen kommer ha:

– Sommaren kommer bestå av flyttkaos och planering av bröllop och så blir det lite semester på Gotland med. Så det kommer bli en bra sommar.

På provsmakningen av menyn för bröllopet syns också lilla Izadora i bild, till följarnas förtjusning! I kommentarsfältet skriver dem bland annat:

”Vilken underbar bild på er grattis”

”Åååååh så spännande! Hoppas ni får en helt underbar dag och bra väder.”

”Underbart Melinda!!”

”Underbar bild”

FOTO: Sofia Ekström/SvD/Karin Törnblom/TT

Annons