Melinda Jacobs nya ord om E-type i direktsändning – efter bebislyckan

Melinda Jacobs nya ord om E-type i direktsändning – efter bebislyckan

Nyligen möttes vi av beskedet att Martin ”E-type” Erikson och Melinda Jacobs väntar deras första gemensamma barn.
I programmet Efter fem öppnar Melinda upp om förväntningarna på pojkvännen.
– Det finns redan fem barn i denna familj..., säger hon i programmet.
Nicole Falciani om att bestämma namn på bebisen
0:48

Efter reklamen: Nicole Falciani om att bestämma namn på bebisen

(0:48)

Slå på ljud

Det var i våras som artisten Martin Erikson, 56, mer känd som ”E-type” avslöjade att han funnit kärleken i författaren och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38.

Men inte långt efter det att paret hade gått ut med deras relation, så möttes vi av nästa glädjebesked; nämligen att de väntar sitt första gemensamma barn tillsammans. Melinda har fem barn sedan tidigare, men för Martin är det här hans första barn.

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, berättade Martin för Aftonbladet i samband med bebisbeskedet.

E-type och Melinda Jacobs berättar om bebislyckan

Barnet beräknas komma i januari och när Hänt nådde de lyckliga paret berättade artisten att allt känns fantastiskt men också overkligt, eftersom att han inte var helt hundra på om han någonsin skulle få vara med om det här.

På frågan om hur kärleksparet förbereder sig nu inför bebisens ankomst svarade han:

– Mest mentalt. Melinda kan det här med barn, så jag känner mig lugn.

Paret gick ut med nyheten i ett inlägg på Instagram. I en fantastisk vacker bild där Melinda visar upp en bula på magen.

”Livets största under. I januari blir vi en till”, skrev Melinda under bilden.

Melinda Jacobs om att skaffa barn med E-type

Parets bebislycka har inte undgått någon. När Melinda Jacobs, i måndags, gästade programmet Efter fem via länk för att prata om beskedet, berättade hon att nyheten har uppmärksammats lite mer än vad paret trodde från första början.

– Det är härligt och bara positivt, det är så mycket kärlek, säger hon.

När programledaren Axel Pileby, 35, sedan frågar hur Melinda mår nu under graviditeten svarar hon:

– Jag mår ganska bra nu. Jag har mått väldigt illa, men jag har sluppit och ligga på sjukhus den här gången. Vilket jag har gjort under mina tidigare graviditeter. Nu njuter jag faktiskt av graviditeten, det är jättekul.

Den andra programledaren för kvällen Tilde De Paula, 49, frågar Melinda om hur det känns för Martin, i och med det faktum att det ju faktiskt är hans första biologiska barn. Då berättar Melinda om förväntningarna och tilliten till pojkvännens kommande papparoll:

– Jag vet att han kommer bli en fantastisk pappa, det finns redan fem barn i denna familj så jag vet att han kommer bli en superpappa, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Pontus Lundahl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN