LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melinda Jacobs och E-type utökar – delar med sig av glädjen

15 mar, 2024 
Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Erikson lever lyckliga i sin bebisbubbla. Samtidigt har paret nu ett helt nytt projekt på gång!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”Brand logo
Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”

Det var våren 2022 som familjehemsmamman Melinda Jacobs, 39, och Martin ”E-Type” Erikson, 58, meddelade att de är ett kärlekspar!

Knappt ett år senare föddes deras dotter Izadora, som blev lillasyster till Melindas stora barnaskara. Hon har tre biologiska och två familjehemsplacerade barn sedan tidigare.

Men på sidan om familjelivet i Vadstena satsar Martin fortsatt även på karriären, och dessutom har han en helt ny dröm i rullning!

E-types nya dröm går i uppfyllelse – öppnar rockbar

Nu står det nämligen klart att Martin öppnar ännu en krog, eller rättare sagt rockbar. För tidningen Nöjesguiden berättar Martin att hans nya ställe kommer att heta Mammut och vara en rockbar.

Annons

– Tyckte att Gamla Stan behövde en ny rockbar och nu är Mammut Bar på plats. Så roligt och efterlängtat. Och jag har någonstans att spela Saxon, Ghost eller Lamb of God när jag inte själv är på turné eller byter blöjor, säger Martin till tidningen.

Utöver rockmusiken så utlovar Martin ”enkel kvalitetsmat, goda drinkar och kall bira”. Lokalen är ett källarvalv från 1600-talet, och enligt barens hemsida så möts gästerna av brinnande lyktor och ljus.

”Här fylls rummet med tung musik och en unik upplevelse”, skriver de på sin hemsida.

Melinda Jacobs stöd till E-type: ”Stolt”

Under premiäröppningen av baren befinner sig givetvis även Melinda på plats. På sin Instagram passar hon dessutom på att hylla sin make.

Annons

I ett inlägg skriver hon:

”Stolt över min knasiga man som igår uppfyllde en av sina barndomsdrömmar. Idag är mammut bar öppen för alla gamla och unga rocktroll. Men hellre det än en Harley Davidsson. Välkomna till Västerlånggatan 60 i fina Gamla Stan.”

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons