LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melinda Jacobs dystra besked bara 1 månad efter bröllopet med E-type

20 okt, 2023 
E-type och Melinda
Melinda Jacobs och Martin "E-type" Eriksson har varit gifta i en månad.
Nu kommer hon med ett desto dystrare besked.
”Tack för denna tid”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”Brand logo
Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”

Ceremonin blev en kändistät sådan och ägde rum i Vadstena Klosterkyrka. Flera av Sveriges kändiselit var på plats och dagen till ära var även statsminister Ulf Kristersson närvarande med hustrun Birgitta Ed som var vigselförrättare.

Sedan dess har mycket hänt. Smekmånaden gick av stapeln till italienska Venedig, en mycket romantisk stad och därmed perfekt för att fira kärleken i.

Melinda Jacobs om bröllopsresan med E-type

Trots att paret har så många barn där hemma så lyckades de ändå komma iväg på en efterlängtad och mysig bröllopsresa.

”Det är inte helt enkelt att komma iväg på smekmånad med 6 barn hemma.”, förklarade Melinda.

Annons

”Men några dagar i Venedig blev det. Lillan följde med och de andra va hemma med bästa servicen. Venedig va precis så vackert och romantiskt som vi föreställt oss. Vi hade fantastiska dagar tillsammans med ljuvlig mat och tid för varandra.”, fortsatte hon.

Vid sidan av livet som mamma och hustru har Melinda de senaste åren drivit podden Familjärt tillsammans med vännerna PappaPappaDotter, som de kallar sig i sociala medier. Egentligen heter de John och Johan Valencia.

Melinda Jacobs lägger ner podden med PappaPappaDotter

Men nu kommer ett dystert besked: Melinda och podd-kollegorna väljer nu att lägga ner den omtyckta podcasten.

”Tack för denna tid. Det är många av er som hört av sig och frågat vad som händer med podden och om det kommer nya avsnitt snart. Tyvärr är svaret nej”, skriver podd-gruppen i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

Annons

”Vi har älskat att spela in varje avsnitt även om vissa ämnen varit tunga. Men sanningen är den att tiden inte räcker till just nu och vi behöver göra plats för andra projekt tillsammans. Vi vill tacka alla er som lyssnat, gästat och skickat in frågor till oss. Vem vet vad som händer i framtiden kanske kommer Familjärt tillbaka men i ny skepnad.”

När Hänt når John och Johan berättar de mer om varför det här beslutet togs:

”Ja det stämmer att vi lägger ner podden tyvärr. Det har var fantastiskt kul att podda tillsammans men så som våra liv ser ut just nu så hittar vi inte tiden för den.Vi har verkligen älskat att podda tillsammans och vi kommer fortsätta att jobba tillsammans med Melinda i andra projekt”, skriver de i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons