LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Melinda Jacobs hjärtskärande ord om dödsfallet – svåra sorgen

30 jan, 2024 
Det har gått fyra år sedan Melinda Jacbos fosterbarn ”Lilla hjärtat” dog.
Nu berättar hon om den ofattbara sorgen – som hon fortfarande bär med sig.
”Du är i varje andetag, i varje tår. I varje leende vart än jag går.”, skriver Melinda.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”Brand logo
Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”

Det har nu gått fyra år sedan den hjärtskärande historien om Esmeralda, som kom att kallas ”Lilla hjärtat”, blev känd. Esmeralda blev bara fyra år gammal efter att hon hade hittats död hos sina biologiska föräldrar.

Fallet kom att bli en avgörande historia och alla riksdagens partier lovade ett starkare skydd för placerade barn. I februari 2022 kom den nya lagen som innebar fem förändringar.

Detta var ju en vinst i sig, men sorgen och saknaden efter lilla Esmeralda kommer aldrig kunna gå att komma över. Speciellt inte för fostermamman Melinda Jacobs, 39.

Melinda Jacobs sorg – fyra år efter dödsfallet

Melinda har, sedan dag ett, kämpat för fullt för att rättvisan skulle skipas. Trots detta har mycket hänt i hennes liv de senaste åren. Bara det senaste året har hon blivit mamma till Izadora, 1, hon har gift sig med maken Martin "E-type" Eriksson, 58, samt flyttat till en villa.

Men sorgen efter lilla Esmeralda går inte att förneka.

Annons

”Du är i varje andetag, i varje tår. I varje leende vart än jag går. Du skrattar i vinden och dansar med regnet. Lyser med solen och sover hos månen. Jag kan inte se och röra dig men du är alltid närvarande i mig. Vi saknar och älskar dig”, skriver Melinda följt av massa hjärtan.

Hon lägger till:

”4 år sen idag….”

Melinda Jacobs visar upp okända sonen

Att Melinda Jacobs älskar och brinner för sina barn är ingen hemlighet. Hon har flera barn och det äldsta klev in i hennes liv för hela 19 år sedan.

Detta berättade Melinda nyligen om på sin Instagram.

”Äldsta och yngsta ”barnen” i familjen.För drygt 19 år sen klev Daniel in i mitt hjärta. Då en tilltufsad tonåring gömd bakom många olika fasader. Idag en viktig vuxen trygg förebild för de yngre barnen.Hur ljuvlig är inte denna bild på han och Izadora”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jeppe Gustafsson/Shutterstock

Annons