LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melinda Jacobs ammar sin dotter – skapar starka reaktioner: ”Sluta”

11 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Melinda Jacobs
Nyligen postade Melinda Jacobs en bild på sin Instagram som fick följarna att reagera.
På bilden syns Melinda amma dottern Izadora.
”Finns många även kvinnor som tycker det är äckligt att man ammar så länge”, skriver en följare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”Brand logo
Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”

Melinda Jacobs och Martin Eriksson, även känd som E-type lät inte familjelyckan vänta...

Inom två år hann paret gifta sig, skaffa hus, hund och välkomna lilla dottern Izadora till världen. Nyligen postade Melinda en amningsbild på sig själv tillsammans med dottern som fick hennes följare att reagera.

Melinda Jacobs bild väcker reaktioner

Melindas bild på Instagram visar henne tillsammans med dottern Izadora som ligger sjuk i Melindas famn och ammar.

”Idag skulle vi varit på @barnrattsdagarna i Karlstad. Jag hade sett så mycket fram emot att få vara där. Men, en elak bacill satte stopp för det. Vi spenderar dagen lite såhär medans mina fina kollegor i @lillahjartatvanforening är där och håller ställningarna”, skriver Melinda på sin Instagram.

Melindas kommentarsfält fylls snabbt med kommentarer gällande ämnet amning.

”Vet att det finns många även kvinnor som tycker det är äckligt att man ammar så länge. Men det är inte andras sak att säga. Den närheten man får som bara är mellan mor och barn och när de tittar upp på en med en busig blick el en så nöjd och glad blick och ler så mjölken rinner bredvid munnen på dem är minnen jag aldrig glömmer”, skriver en följare.

Annons

”Fina er amma så länge det passar dej jag ammade länge så bra för båda”, hälsar en annan.

”Man kan amma sitt barn även på tåget, flyget bilen hemma, utan att folk ska tycka att det är galet, Helt normalt , sluta klaga”, skriver en tredje person.

”Fina er amma så länge det passar dej jag ammade länge så bra för båda”, hälsar en fjärde.

Martin och Melinda levde två olika liv

Melinda Jacobs är en kvinna med många järn i elden. När Melinda och Martin träffades hade hon redan 5 barn boende hos sig, både biologiska och fosterhemsplacerade. Martin å andra sidan hade längre bott ensam med sina hundar, så att komma in i Melindas fartfyllda liv blev stor omställning.

– Det är klart att det är en enormt stor skillnad att plötsligt bo i en stor familj med allt vad det innebär – långt från hur min tillvaro såg ut förut. Genom åren har det varit många sena nätter och fester, där jag inte haft någon att ta hänsyn till på det här sättet. Jag var rädd för att tappa hela mitt tidigare liv och har haft många tankar om jag verkligen fixar det här, berättade han för Allas.

FOTO: TT / Instagram


Annons