TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Melina Criborns stöd till Benjamin Ingrosso – efter hårda kritiken

02 jul, 2020 
Melina Criborn Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso lever idag tillsammans med Melina Criborn och hennes man.
Boendekonstellationen har tidigare väckt flertal frågor hos följarna.
Nyligen möttes Benjamin av hård kritik i sociala medier och nu stöttar Melina sin sambo offentligt.
Annons
Intervju med Benjamin Ingrosso på Grammis 2020Brand logo
Intervju med Benjamin Ingrosso på Grammis 2020

Benjamin Ingrosso, 22, har skaffat sig en egenlägenhet men bor sedan ett år tillbaka med det gifta paret Melina Criborn och Jacob “Nause” Criborn. Melina är i grunden barndomsvän med Benjamins storebror Oliver Ingrosso men har under årens gång kommit att bli en nära vän till hela familjen Wahlgren/Ingrosso.

Det började med att Benjamin tillbringade mycket tid hemma hos Melina och Jacob, men allt eftersom tiden gick kom han närmare och närmare paret. Tillslut stod det klart att även han skulle bo med dem i deras lägenhet.

Sover tillsammans alla tre

Melina och Jacob väntar nu sitt första barn och på Youtube-kanalen Vecka för vecka kan tittarna följa med i deras liv. Redan i den första videon berättade Melina om att även Benjamin kommer att synas på kanalen eftersom han bor med dem och har varit med under hela graviditetens gång. Detta kom att leda till en hel del frågor från följarna, vilket resulterade i att Melina hade en frågestund i sin nästkommande video.

Annons

Den genomgående undan hos följarna var helt enkelt hur det kom sig att Benjamin beslutat sig för att bo tillsammans med ett gift par. Detta varpå Melina förklarade att det inte bara är Benjamin som vill detta utan att även hon själv och maken Jacob trivs bra med att ha Benjamin som sambo. Melina berättade även att de idag sover alla tillsammans i samma säng och att de inte ser några konstigheter med detta – efter de är nära vänner.

Kritiseras efter beslutet

Våren har varit en utmaning för många artister, likaså för Benjamin. På grund av pandemin har spelningar och turnéer ställts in vilket inneburit att stor delar av inkomstkällorna för artisterna försvunnit. Under förra veckans avslöjade Aftonbladet att bland annat Benjamin beviljats krisstöd från staten. Artisten var då en av flera andra som hade då fått ett krisstipendium på 50 000 kronor. Sedan detta avslöjades har det riktats stor kritik mot de artister som ansökt om ekonomiskt stöd.

Annons

Vad som sedan kommit fram är att Benjamin inte själv ansökt om krisstipendiet. Istället är det hans skrivbolag som tagit saken i egna händer.

Melinas stora stöd

Under tisdagen delade Benjamin med sig av ett Instagram-inlägg där han öppnade upp om situationen. Benjamin förklarade då att han inte var girig efter pengar och nu skulle fördela bidraget han fått, bland sina musiker.

I inläggets kommentarsfält strömmar det nu in stöttande kommentarer från fans, familj och kollegor. Även sambon Melina har visat sitt stöd och skickat en hel rad med röda hjärtan till Benjamin. Hon har även valt att dela inlägget i sin Instagram story, vilket resulterar i att artistens förklaring om situationen får en större spridning.

FOTO: Youtube/Carolina Byrmo/TT

Annons