Melina Criborns pik till Benjamin Ingrosso

Melina Criborn och Benjamin Ingrosso

Melina Criborns och Benjamin Ingrossos sambo Jacob "Nause" Criborn har fyllt 30 år – vilket duon ville fira med bravur.
När Melina plötsligt såg vad Benjamin tagit med sig till firandet fick hon en chock.
– Så här är det när man picknickar på Östermalm, säger hon i en ny video på Youtube.
Slå på ljud

Melina Criborn, 30, har varit vän till familjen Wahlgren sedan barnsben. I Wahlgrens värld har tittarna därför fått se henne flertal gånger. Under två hela avsnitt av programmets senaste säsong låg fokuset på Melinas bröllop med maken Jacob “Nause” Criborn.

Flera av Wahlgren/Ingrosso-familjemedlemmarna var delaktiga i sagobröllopet som hölls i Palma på Mallorca. Bianca Ingrosso, 25, och Oliver Ingrosso, 30, var brudtärnor till Melina, Benjamin Ingrosso, 22, var marskalk till Jacob, och Pernilla Wahlgren, 52, samt Linus Wahlgren, 43, stod för ett sångframträdande.

Melinas samboskap med Benjamin

Melina är dock inte bara en familjevän, hon är även Benjamins sambo. Sedan ett år tillbaka bor nämligen Benjamin tillsammans med paret i deras lägenhet i Stockholm. Melina och Jacob som nu väntar sitt första barn, har börjat dela med sig av uppdateringar från sitt liv på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka. 

Redan i den första videon berättade Melina om boendekonstellationen. Det hela började med att Benjamin sov över några dagar och tillslut bestämde sig trion för att de alla skulle bo ihop. Detta är ett beslut som de trivs bra med och Melina har tidigare berättat att hon hoppas att Benjamin ska bo kvar även efter den nya familjemedlemmens ankomst.

Benjamin har dock en egen lägenhet som pappa Emilio Ingrosso nyligen tog ansvar för att inreda. Men om artisten har planer på att lämna paret och flytta in i sin egna lägenhet, återstår att se. I nuläget bor han fortsatt tillsammans med sina vänner Melina och Jacob.

Benjamins tilltag väcker reaktion

I uppdateringarna på Youtube-kanalen får tittarna hänga med i Melinas liv. I en ny video är det dags att fira kärleken Jacob som fyller 30 år. Melina förklarar att hon älskar födelsedagar och därför har gått all in med förberedelserna inför den stora dagen.

Tillsammans med Benjamin överraskar hon maken med en hel buffé av frukost och presenter. Sedan ger de sig iväg för en heldag med olika överraskningar. Bland annat är det en picknick i solen som står på schemat. På en filt dukar vännerna upp god mat och dryck för att fira Jacob. Men vad som plötsligt chockar Melina är vad Benjamin plockat med sig till tillställningen.

– Det här med att vara snobb. Vår bärs, det räcker inte riktigt för Benjamin. Han behöver drinkar, säger Melina och filmar Benjamin som radat upp olika drinkingredienser på filten.

– Så här är det när man picknickar på Östermalm vettni, säger Melina.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!