Melina Criborns oväntade pik till sambon Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso och Melina

Benjamin Ingrosso är sambo med makarna Melina och Jacob Criborn.
Efter att följarna ställt frågor om detta kommer Melina nu med en oväntad kommentar om relationen.
Slå på ljud

Förra året fattade Benjamin Ingrosso, 22,  ett stort beslut. Han flyttade då ut från mamma Pernilla Wahlgrens, 52, hus på Lidingö och köpte en alldeles egen lägenhet i centrala Stockholm. I Wahlgrens värld har tittarna fått se att Benjamin varit tveksam till att bo i denna lägenhet då han ansåg att den var i behov av renovering.

Istället bosatte sig Benjamin hos familjevännerna Melina Criborn, 30, och Jacob “Nause” Criborn, 29. Pernilla har tidigare berättat om sina tankar kring att Benjamin bor hos sina kompisar hellre än ensam.

– Egentligen så tror jag att han är lite rädd för att flytta till en egen lägenhet. Jag tror att han drar på det för att han trivs ganska bra hos Jacob och Melina, sa Pernilla Wahlgren i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Makarnas erkännande om relationen

Melina och Jacob blev äkta makar förra året och är nu gravida med sitt första barn. Fansen kan numera följa dem via Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka och det är tydligt att många har haft frågor kring att de bor ihop med Benjamin.

– Vi vill inte heller att han ska flytta. Det är ju inte så att du och jag känner att varför flyttar han inte. Det är ju vi som också håller kvar honom, förklarade Melina i en video.

I samma video avslöjade Melina att hon och maken sover i samma säng som Benjamin.

– Vi har det så kul, allting funkar hur bra som helst. Vi bara lever livet och tycker att det är härligt att umgås, sa hon då.

Melina Criborns pik till Benjamin

Den ovanliga boendesituationen verkar onekligen fascinera följarna. Melina Criborn brukar skämta om detta och kallar ofta Benjamin och Jacob för ”sina män”. I en ny video på Youtube-kanalen gör hon det ännu en gång. Det är på hennes babyshower som Melina säger:

– Nu kom mina män också för att stötta. Vem är pappan, vem är pappan?

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Både Benjamin Ingrosso och Jacob Criborn börjar skratta åt Melinas fråga.

– I nästa vlogg får ni reda på svaret, säger Jacob skämtsamt.

– Exakt, fyller Benjamin i.

Det verkar dock som att Benjamin har planer på att flytta inom en snar framtid. På sin Instagram story avslöjade han nyligen att följarna kommer att få se hans egna lägenhet snart.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Youtube

SENASTE NYTT!