TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Melina Criborns oro under resan med Benjamin Ingrosso

28 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Melina Criborn och Benjamin Ingrosso
Melina Criborn har varit på semester med sin man Jacob Criborn och sambon Benjamin Ingrosso.
På deras sociala medier verkar allt ha varit hur lugnt och underbart som helst, men nu avslöjar Melina den stora skräcken som förföljde de under hela resan.
– Jag vill inte, säger hon i en video på Youtube.
Annons
Allt om Melina CribornBrand logo
Allt om Melina Criborn

Sommaren är i full gång och några som verkligen har sett ut att njuta av den svenska sommarvärmen är den starka trion Melina Criborn, Jacob “Nause” Criborn och Benjamin Ingrosso. Trots underbart vackra och lockande stories från den omtalade resan, kommer det nu fram att det har dolt sig en stor oro bakom allt.

Semesteräventyret med Benjamin

Trions resa genom vårt avlånga land har bestått av fina middagar, bildvänliga efterrätter, spa och vackra vyer, och på deras sociala medier har de inte varit blyga med att visa upp vad de har haft för sig. Nu har Melina dessutom släppt en video från deras roadtrip på Gravid vecka för veckas YouTube-kanal. Videon börjar med att hon sitter i bilen tillsammans med Jacob och Benjamin och berättar för sina tittare vart de är påväg.

– Okej hörni då är roadtrippen i full gång. Vi sitter i bilen. Jacob är så nöjd över vår nya bil och Benjamin är med här bak, säger hon och filmar Benjamin som säger hej till kameran.

Annons

Hon berättar att de kommer filma allt de åker förbi, allt de gör och alla restauranger de går på.

– Vårt första stopp kommer att bli Linköping. Så vi ses i Linköping helt enkelt, säger hon.

Melinas plötsliga oro

Men trots att hon sitter i bilen på resa genom Sverige tillsammans med två av sina närmsta människor kan hon inte vara helt lugn.

– Håll alla tummar för mig att jag slipper må illa snart, säger hon och syftar på illamåendet hon har fått på grund av graviditeten.

– Och att du slipper föda på den här resan, inflikar Jacob med.

Det är då Melina avslöjar deras stora oro. Då Melina bara har sex veckor kvar tills hon ska föda är hon medveten om att det inte är helt omöjligt att det skulle kunna ske under resan.

– Det är ju bara sex veckor kvar tills jag ska föda så min syrra sa att du tar absolut med dig babyskyddet och lite kläder och grejer ifall att, säger hon.

Hon berättar sedan att hennes systers andra syster var i Sälen när hon var tvungen att föda och då de inte hade packat med sig någonting inför den situationen fick deras lilla son åka hem i en filt. Men tack vara hennes systers uppmaning är Melina mer förberedd.

Annons

– Vi är lite preppade ifall att, men nu hoppas vi verkligen att hon stannar inne för jag vill inte föda såhär tidigt, säger hon bekymrat.

FOTO: Youtube/Carolina Byrmo/TT

Annons