Melina Criborn om verkliga relationen med Benjamin Ingrosso

Melina Criborn och Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso flyttade hemifrån för snart ett år sedan.
Men artisten bor inte i en egna lägenhet – utan hos familjevännerna Melina Criborn och Jacob "Nause" Criborn.
Nu avslöjar Melina hur relationen mellan dem egentligen ser ut idag.
Slå på ljud

I Wahlgrens värld får vi inte bara följa familjen Wahlgren-Ingrosso utan även flera av deras vänner. Några personer som fått stora roller i serien är Melina Criborn och dj:n Jacob “Nause” Criborn. Melina, som i grunden är barndomsvän med Oliver Ingrosso, har kommit att bli nära med hela familjen.

När paret gifte sig i höstas fanns både Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Oliver vid deras sida. Bröllopet kom senare även att visas i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Benjamins flytt från Pernilla

I den senaste säsongen av realityserien fick tittarna se Benjamin göra sig redo för att flytta in i sin första egna lägenhet. Men det verkar inte som att han bor i denna än. Istället har han under en längre tid bott hos just familjevännerna Melina och Jacob. Det har snart gått ett år sedan Benjamin avslöjade för Hänt att han var på väg att flytta hemifrån.

– Flytten känns läskig men kul som fan. Det kommer många steg man måste ta i livet och detta är ett viktigt steg i att bli vuxen, även om jag såklart kommer sakna mamma, sa Benjamin Ingrosso till Hänt under Rockbjörnen 2019.

I avsnittet där Melina och Jacob gifter sig passade Benjamin på att göra en gest där han lämnade tillbaka deras nyckel. Detta skulle symbolisera att Benjamin nu inte längre skulle bo hos det gifta paret, men så visade sig inte vara fallet.

Melina om relationen med Benjamin

Melina, som nu är gravid, har nämligen börjat dela med sig av video-uppdateringar på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka. I hennes första video berättar hon om relationen till Benjamin Ingrosso, som fortfarande bor i parets lägenhet och är deras sambo.

– Vi bor ju tillsammans med Benjamin, våran kompis. Så han har ju varit med under hela den här processen, säger Melina i videon.

När Melina och Jacob Criborn ger sig ut från lägenheten syns även Benjamin i videon, något som Melina väljer att utveckla.

– Vi ska alltså gå och käka frukost. Då kanske ni tänker såhär, vart ifrån kom Benjamin med i bild? Jo, jag kanske måste förklara. Vi är ju alltså tre personer hemma hos oss. Så det är jag, Jacob och Benjamin som bor ihop så nu ska vi alla tre gå och käka frukost.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Följarnas frågor efter orden

I kommentarsfältet delar förvånade tittare med sig av kommentarer. De förstår inte riktigt varför Benjamin Ingrosso fortfarande bor tillsammans med paret.

”Jag tycker det är så otroligt konstigt att en vuxen man lever tillsammans med ett gift par. Kan du inte förklara lite kring det?”, skriver en tittare.

Kommer Benjamin bo kvar även när ni fått bebis?”, undrar en annan.

FOTO: Youtube/Instagram

SENASTE NYTT!