Melina Criborn och Oliver Ingrossos verkliga relation

Oliver Ingrosso och Melina

Melina Criborn dyker titt som tätt upp i Wahlgrens värld.
Även om hon idag är en kär vän till hela familjen Wahlgren/Ingrosso, så är det Oliver Ingrosso som hon känner i grunden.
Så här ser Melina och Olivers relation ut idag!
Pernillas stora livsförändring för barnens skull
Slå på ljud

Melina Criborn, 30, är en av personerna som vi flera gånger har fått se i familjen Wahlgren/Ingrossos realityserie Wahlgrens värld. Melina är tillsammans med dj:n Jacob “Nause” Criborn, 29, och stora delar av parets bröllop visades i programmet. Pernilla Wahlgren, 52, Bianca Ingrosso, 25, Oliver Ingrosso, 30, och Benjamin Ingrosso, 22, var nämligen inte bara gäster på bröllopet utan de alla hade dessutom varsin roll under parets stora dag.

Bor tillsammans med Benjamin

Melina och Jacob väntar nu sitt första barn, uppdateringar kring graviditeten kan Melinas följare ta del av genom hennes publiceringar på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka. I hennes första video berättade hon om den boendesituation som paret befinner sig i – de bor nämligen med Benjamin Ingrosso.

– Vi bor ju tillsammans med Benjamin, våran kompis. Så han har ju varit med under hela den här processen, säger Melina i videon.

Även Bianca Ingrosso har en nära relation till Melina och fick äran att vara brudtärna på hennes bröllop. Men det är egentligen genom det äldsta syskonet i Ingrosso-skaran som Melina blivit en del av kändisfamiljen.

– Jag lärde känna Mellis när jag var typ elva. Då var jag livrädd för henne. Hon var den coolaste tjejen på Lidingö. Hon var ju tuff, ärlig och rak redan då, har Bianca Ingrosso tidigare berättat i Wahlgrens värld.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Melinas relation till Oliver

Melina och Oliver är nämligen barndomsvänner och har fortsatt sin starka relation genom hela uppväxten. På Melinas bröllop var Oliver, precis som sin syster, brudtärna. Förutom att finnas med vid Melinas sida under bröllopsdagen var han dessutom med på hennes möhippa.

På både Melina och Olivers sociala medier syns det flitigt umgås ihop. Dessutom dyker de stängt upp i varandras kommentarsfält med peppande komplimanger och stöd. Melina har även publicerat en bild på sig och Oliver där han syns sittandes med armen om henne.

Bästis”, skriver Melina till bilden med ett rött hjärta.

Oliver har även svarat med en kommentar där han skrivit en hel rad med röda hjärtan.

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN