Artikeln innehåller reklamlänkar

Meghan Markles syster Samantha stoppas under besöket i London

Meghan Markles syster Samantha utslängd från Kensington Palace

Meghan Markles halvsyster Samantha Grant besöker London i hopp om att träffa sin syster. Men efter alla konflikter tycks inget möte bli av mellan halvsystrarna.

Meghan Markle, 37, har haft ett komplicerat förhållande till sin familj. Sedan det blev känt att Meghan och prins Harry, 33, skulle gifta sig har delar av Meghans familj gjort sitt bästa för att utnyttja uppmärksamheten kring henne.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Meghans halvsyster Samantha Grant, 53, var inte inbjuden till bröllopet men vill ändå spegla sig i systerns glans. Hänt har tidigare skrivit att Samantha är aktuell för att medverka i Celebrity Big brother.

I veckan har Samantha Grant besökt London. Under sin vistelse i staden har hon hoppats få tillfälle att träffa Meghan Markle. Samantha besökte Buckingham Palace, trots att Meghan Markle vid tillfället befann sig på Kensington Palace med sin make, prins Harry, skriver E! Online.

Samantha Grant passade också på att medverka i Channel 5 Monday där hon pratade om sin syster.

– Jag har alltid velat se London, men jag ville egentligen göra den här resan för att berätta om min pappas önskningar och känslor, förhoppningsvis få fram meddelandet till min syster. Saker och ting är inte vad de synes vara. Det finns så mycket missuppfattningar. Förhoppningsvis kan vi rensa luften, säger Samantha Grant i intervjun.

Meghan Markles halvsyster berättade också om sina känslor kring att ha blivit utesluten från bröllopet.

– Jag tror alla var sårade som inte blev inkluderade eller inbjudna till bröllopet. Men jag känner att detta aldrig hade hänt om alla blivit inkluderade och om vi alla hade kommit överens om att gå vidare med en fredlig lösning och de sårade känslorna skulle inte ha växt sig större, utom kontroll, säger Samantha Grant.

Hon passade också på att be om ursäkt till Meghan Markle och sa att uppmärksamheten kring henne och hennes familjen varit stundtals överväldigande efter Meghan Markles giftermål med prins Harry.

– Jag önskar att saker och ting hade kunnat vara annorlunda. säger Samantha Grant.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle stoppade prins Harry från jakten

LÄS OCKSÅ: Sno stilen av Meghan Markle – för under 1000 kronor!

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!