Meghan Markle har fått nog – nu ryter hon ifrån

Meghan Markle

Meghan Markle och prins Harry skar abrupt av sig från det brittiska kungahuset.
Nu vidtar paret ytterligare åtgärder för att kunna ta ett steg tillbaka från strålkastarljuset i Storbritannien.
503 Service Unavailable

Det var tidigare i år som Meghan Markle och Harry officiellt blev av med sina kungliga titlar efter att tagit ett steg tillbaka från sina åtaganden inom det brittiska kungahuset. Beslutet var otroligt kontroversiellt och har gjort prinsparet till de brittiska öarnas allra mest omskrivna duo.

Men det är inte alltid paret är nöjda med det som skrivs om dem i pressen. Vid flera tillfällen har Harry tillsammans med hustrun Meghan gjort ilskna uttalanden, och i vissa fall till och med dragit de berörda tidningarna inför rätta.

“Blir inget samarbete”

Nu rapporterar bland annat Svensk dam att Meghan och Harry beslutat sig för att helt frysa ut fyra stora brittiska tidningar. Det handlar om Daily Mirror, The Sun, Daily Mail och Daily Express. Kändisparet ska ha skrivit en rad brev riktade till chefredaktörerna för samtliga berörda tidningar.

“Det kommer inte att bli något samarbete eller något gensvar”, ska det stå i brevet skrivet av Meghan och Harry.

Vidare ska det även finnas ett klargörande om att Meghan och Harry nu har egen bestämmanderätt över vem och vilka som ska få intervjua dem. Detta eftersom dem själva, människor i deras närhet och fullständiga främlingar fått sina liv upp och nervända på grund av de brittiska mediernas vassa rubriker.

“Folk har fått sina liv förstörda helt utan anledning, annat än att snaskigt skvaller ger bättre annonsintäkter.”

Baserat på en lögn

Men helt tyst kommer det inte att bli från Harry och Meghan. I framtiden kommer de istället att handplocka de journalister som tillåts intervjua dem.

“Det här handlar inte om att tysta det offentliga samtalet eller censurera korrekt rapportering. Medierna har all rätt att rapportera om och ha en åsikt om hertigparet, bra eller dålig. Men det kan inte vara baserat på en lögn”, skriver Meghan och Harry i ett uttalande.

Vad paret planerar att göra nu, om de kommer vara offentliga personer eller inte, är ännu oklart. Men det går rykten om att Meghan planerar ett framträdande i amerikansk tv inom kort. Detta för att marknadsföra filmen Elephant, där hon själv står för berättarrösten.

SENASTE NYTT!