LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Megan Fox och Brian Austin Green chockseparerar efter elva år tillsammans

19 aug, 2015 
Hänt
Ingen såg det komma – men nu ska Hollywoodstjärnorna Megan Fox och Brian Austin Green ha gått skilda vägar. "Det har varit tufft mellan dem", säger en källa till Perezhilton.com.
Annons

De har setts som ett av Hollywoods mest stabila par – men nu skriver Perezhilton.com att superstjärnorna Megan Fox, 29, och Brian Austin Green, 42, har bestämt sig för att gå skilda vägar.

– Megan har separerat från Brian, de bestämde sig för sex månader sedan, säger en källa till kändissajten.

Paret har inte fångats på bild sedan i juni men det skulle innebära att de burit upp en fasad för att skilsmässan inte skulle läcka ut. Varför de har valt att separera är inte känt.

– Det har varit tufft mellan dem, säger samma källa till Perezhilton.com.

Exclusive Megan Fox & Brian Austin Green Out For Lunch In Sherman Oaks
Brian Austin Green och Megan Fox har varit gifta i fem år. Foto: Stella Pictures

Megan Fox, som är mest känd för “Transformers”-filmerna, och “Beverly Hills”-profilen Brian Austin Green har varit tillsammans i elva år, fem år av dem som gifta. Tillsammans har de två barn, Noah, 2, och Bodhi, 1,5 år gammal.

Sommaren 2015 verkar gå till historien som sommaren då kändisarna gick på skilsmässobonanza – tidigare i dag kunde Hänt avslöja att Izabella Scorupco och maken Jeffrey Raymond skiljer sig och för två veckor sedan blev det känt att Gwen Stefani och Gavin Rossdale valt att göra samma sak.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons