TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Maxine om sambons otäcka olycka med dottern Nemi: "Skriken skar genom luften"

29 jun, 2022 
AvOla Lagerström
Maxine Nordlindh och Emil Nygren med dottern Nemi
Semesterveckan på Orust slutade i kaos. Gift vid första ögonkastet-familjen vilar ut efter det otäcka traumat.
– Skriken skar genom luften, berättar Maxine Nordlindh.
Annons
Märthas besvikelse direkt efter vigseln i Gift vid första ögonkastetBrand logo
Märthas besvikelse direkt efter vigseln i Gift vid första ögonkastet

Hårfrisörskan Maxine Nordlindh, 33, och dataspelsutvecklaren Emil Nygren, 37, träffades 2019 i SVT:s relationssåpa ”Gift vid första ögonkastet”.

Sedan dess har makarna tillbringat somrarna på Orust och i dagarna kom familjen hem från nämnda pärla på Västkusten. Med på Orust var naturligtvis deras solstråle, dottern Nemi, 7 månader.

När det började bli dags att åka hem drog ett regnoväder in över ön.

Maxine om Emils fall med bebisen: "Fullständig panik"

– Jag höll på att fixa det sista på övervåningen medan Emil packade bilen med Nemi i bärsele på magen. Sedan hörde jag ett gallskrik. Först ett från Emil, sedan ett från Nemi. Skriken skar genom luften. Jag fick fullständig panik och sprang nerför trappan. När jag kom ner låg båda på marken. Båda gallskrek, berättar Maxine för Hänt.

Annons

Det visade sig att Emil hade halkat på den blöta altanen. Lyckligtvis hade han landat på rygg, vilket sannolikt räddade livet på lilla Nemi.

Emils smärtor efter olyckan

– Hon klarade sig helt och hållet. Emil slog sig riktigt ordentligt och det var rena turen att han inte bröt ryggen. Nu går han på starka smärtstillande tabletter, berättar Maxine som nu får dra ett extra tungt lass på hemmaplan eftersom Emil är mörbultad och måste ligga till sängs.

– Jag kommer aldrig glömma skräcken när jag kom ner. Emil skrek, barnet skrek. ”Vad fan är det som händer?”, tänkte jag. Det var riktigt vidrigt, det var rena skräcken, avrundar Maxine som tackar sin lyckliga stjärna för att Emil och Nemi klarade sig med livet i behåll.

FOTO: SVT, privat

Annons