LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mauris ord efter Gunilla Perssons attack – TV4-profilens version: ”Väldigt arg”

06 nov, 2023 
Mauri Hermundsson besöker Gunilla Persson i programmet Mauri – vad hände sen?.
Nu rasar Persson och uttrycker sin ilska på mot programmet och Mauri.
– Mauri spelar pajas och driver med mina vänner på mammas mottagning följande begravningen, skriver hon.
Annons
Allt om Mauri Hermundssons kärleksliv – därför bor de inte ihopBrand logo
Allt om Mauri Hermundssons kärleksliv – därför bor de inte ihop

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nu rasar Gunilla Persson mot TV4-programmet Mauri – vad hände sen?. I programmet besöker Mauri Hermundsson Gunilla i Los Angeles och nu efter avsnittet har släppts är Gunilla väldigt missnöjd.

På Instagram har hon uttryckt sin ilska och riktar skarp kritik.

”Jag har tvekat länge att göra reklam för detta program som sänds ikväll klockan 20.00 på TV4 - Mauri - Vad hände sen? Mauri spelar pajas och driver med mina vänner på mammas mottagning följande begravningen. Han frågar sig själv gång på gång vad han har där att göra! Han VANÄRAR därigenom mammas minne.”, skriver hon.

Gunillas Perssons ilska mot Mauri Hermundsson – efter ilskan med mamma Iris

I kvällens avsnitt får vi se Mauri besöka Gunilla Perssons mamma Iris begravning. Tittarna får även se Gunillas dotter Erika Persson, 21, sjunga en fin sång samtidigt som en hyllningsvideo visas till Iris.

Annons

– Saker och ting har hänt. För några veckor sedan dog Gunillas mamma Iris och istället för att bara träffa Gunilla så blev jag av någon outgrundlig anledning bjuden, säger Mauri i programmet.

Efter begravningen bjuds Mauri hem till Gunilla Persson för minnesmottagningen, där även Hollywoodfrun Maria Montazami befinner sig. Montazami har tagit med sig hemlagad ”Janssons frestelse” som hon bjuder begravningssällskapet på.

Mauri kommenterar maträtten som han själv tycker om.

– Kan vi får en applåd för Maria Montazamis Janssons?, säger han och klappar.

Gunilla Persson är även besviken på TV4, hon menar att hon fick kämpa med att få inslaget korrigerat.

”Jag hade tvekat länge att låta kamerateamet komma in och filma på en sådan känslig och helig dag där jag även hade tre präst vänner närvarande.”

Mauri Hermundsson om att spela in med Gunilla Persson: ”Inte den lättaste personen”

I en intervju med Hänt inför premiären av programmet ”Mauri – vad hände sen?” berättade Mauri om hur det var att spela in med Gunilla Persson. Enligt han var det inte det lättaste och lite småkrångligt.

Annons


– Hon är inte den lättaste personen i världen att spela in med. Lite småkrångligt var det. När folk ser henne på tv och hon kan bli väldigt arg och kränkt och sur. Det har man ju sett på tv och det är på ett sätt glädjande att hon faktiskt är så i verkligheten. Hon är så. Så det var lite utmanande och man fick hålla henne på så gott humör man kunde helt enkelt, sa han då.

Blev hon sur på dig?

– Nja eller nu måste jag tänkte om det var något särskilt. Det blev lite missuppfattningar fram och tillbaka som uppstod. Men vi skiljdes åt som goda vänner och vi var goda vänner 90% av tiden.

Han säger även att Iris begravning var fin och att Gunilla verkligen älskar sin mamma.

– Vi var på hennes mammas begravning. Det var fint. Mycket kan man säga om Gunilla Persson men hon älskar verkligen sin mamma så det var både vackert och surrealistiskt att sitta där på hennes mammas begravning.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons