TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mattias "Snyggbonden" Karlssons ord om nya flickvännen

12 aug, 2020 
Linnea Lundgren
✔︎ Hemliga flickvännen.
✔︎ Sanningen bakom uppbrottet med Louise.
✔︎ Relationen med deltagarna idag.
Annons

Mattias “Snyggbonden” Karlsson, 27, gjorde minst sagt succé bland både tjejerna och tv-tittarna när han ställde upp i förra årets säsong av Bonde söker fru. Men efter att ha misslyckats med att hitta kärleken kommer han nu med ett besked som kommer att krossa fler än ett hjärta.

Nathalie Thorén, 21, är Mattias Karlssons nya kärlek.

TV4:s brevlåda gick på högvarv efter att lammbonden Mattias Karlsson gjort entré i 2019 års upplaga av dejtingserien Bonde söker fru. Det tog inte lång stund innan Mattias fick smeknamnet “Snyggbonden” och det blev minst sagt många brev att gå igenom då det slutligen var dags att välja ut vilka tjejer som han skulle dejta i programmet.

I Nyhetsmorgon berättade då Mattias vad det för typ av tjej han sökte efter:

– Ett fint leende och fina ögon, det tycker jag är.. och ja, söt och naturlig liksom. En driven tjej. Att hon har något hon brinner för. En hobby, sitt arbete eller det hon pluggar till, sa han då.

Annons

Kritiken mot TV4

Tittarna fick under hösten se flera härliga tjejer slåss om Mattias hjärta. I slutet av säsongen stod valet mellan Sonnelie och Louise. Efter ett noga övervägande var det dock Louise som äntligen fick sin bonde. Efter programmet dejtade Mattias och Louise i flera månader men när Linda Lindorff återvänder till gården för att se hur det går för kärleken möttes hon av tråkiga nyheter.

– För några veckor sedan valde vi att inte gå vidare, sa Mattias då.

För Hänt berättar Mattias sanningen bakom uppbrottet. Efter att ha setts flera månader insåg både Mattias och Louise att känslorna inte riktigt fanns där och deras relation utvecklades till en god vänskap.

Mattias Karlsson valde Louise i Bonde söker fru – men förhållandet höll inte.

– Jo, men det är ju så där ibland när man träffar en tjej. Ibland blir det inget men det var ingenting dramatiskt som hände eller så. Känslorna fanns inte där helt enkelt, säger han.

Annons

Beskedet om att Mattias var återigen var singel kom som ett lyckobesked för många men då han i programmet avslöjar att han önskar att han hade valt Sonnelie under det sista valet sjönk mångas hopp. Han menade då att han hade beslutat sig för att välja Louise i sista sekunden efter att hela tiden haft siktet inställt på Sonnelie. En historieutveckling som han inte riktigt håller med om idag.

– Det är inte så att jag önskar att jag hade valt Sonnelie. Jag valde helt rätt när jag valde Louise även om TV4 klippte programmet så att det framstod som att jag verkligen ångrade mitt val, säger Mattias.

Nya kärleken

– Idag har jag flickvän. Vi har träffats ett tag nu, säger han.

Det är 21-åriga Nathalie Thorén som har vunnit snyggbondens hjärta. Mycket mer än så vill inte Mattias gå in på då hon och Nathalie gjort ett gemensamt beslut om att hålla sitt förhållande lite privat ett tag fram över. Men då Hänt frågar om förhållandet är seriöst svarar han jakande.

Annons

– Ja absolut, hon bor med mig här på gården så det är svinseriöst, säger han och skrattar.

Kontakten med Louise idag

Relationen med tjejerna som han träffade under inspelningen är något som Mattias släppt helt och idag har han ingen kontakt med någon av dem. Däremot band Mattias nära vänskapsband med bönderna Ulf Lindkvist och André Pettersson som även dem medverkade i programmet samtidigt som Mattias.

Då bönderna bor långt i från varandra har det dock varit svårt att få till en träff och efter coronans intågande har det blivit nästintill omöjligt. Vännerna har dock ofta kontakt via telefon och Mattias hoppas att de alla ska kunna ses inom en snar framtid.

– Vi har sagt att vi ska försöka ses snart men det har inte riktigt blivit av. Men jag skulle absolut kalla dem mina vänner, säger Mattias Karlsson till Hänt.

FOTO: TV4/privat

Annons