Mattias om relationen med Kristove idag – efter bråket i Robinson

Kristove Rueda och Mattias Pettersson

Kristove Rueda och Mattias Pettersson hamnade i luven på varandra under Robinson 2020.
Men hur ser egentligen relationen ut mellan dem idag, månader efter TV4-inspelningarna? Vi har svaret!

TV4:s Robinson handlar inte bara om att vinna tävlingar utan även att klara det sociala spelet. Mellan deltagarna har det under säsongens gång uppstått flertal pakter. Men även i pakterna kan det plötsligt bli stora sprickor. Deltagarna Mattias Pettersson och Kristoffer Rueda syntes till en början av tiden efter sammanslagningen gå bra ihop. Men plötsligt röstades Mattias ut och hamnade i Gränslandet.

Mutanklagelserna mellan Mattias och Kristove

I sidoprogrammet fick tittarna höra att Mattias fått veta av Josefina Liljedahl, att han ska ha mutat Kristove för att ta sig till finalen av tävlingen. Detta var anklagelser som Mattias inte kände sig bekväm med.

– Jag tycker att man får ljuga, man får pakta, man får ljuga om pakter men du ljuger fan inte och säger att någon har sagt något som den inte har sagt. Där går gränsen för mig, har Mattias tidigare berättat för Hänt.

– Jag tror säkert att det var ett missförstånd eftersom Mattias pratade om det här med poker och att man gör sådana saker inom poker. Att man kan satsa på en vinnare och så. Jag själv är inte inne alls i den branschen så jag är fullt nollad inom det, sa Kristove till Hänt om situationen.

”Var han så desperat att vinna?”

När Mattias sedan tävlade i Gränslandets final gjorde han allt för att vinna. Detta för att få möjlighet att ta sig tillbaka till Robinson och kunna konfrontera Kristove om anklagelserna gällande mutandet. Till slut stod det klart att Mattias vunnit och under måndagskvällen fick TV4-tittarna se de två deltagarna mötas återigen. När Hänt når Mattias berättar han om känslorna över att få förklara sig för gruppen.

– Det kändes fruktansvärt skönt faktiskt, säger Mattias.

Men hur ser deras relation egentligen relationen mellan Kristove och Mattias ut idag?

– Kommer någon till mig och ber om ursäkt så godtar jag oftast den ursäkten och livet går vidare. Som men Josefina exempelvis, där är det lugnt för vi har snackat med varandra. Men det här, han har inte ens försökt att be om ursäkt, så jag har inte pratat med honom, säger Mattias och fortsätter:

– Men jag vill ta upp det här och prata med honom om han kommer till mig. Jag vill höra varför han gjorde såhär. Var han så desperat att vinna så att han var vingen att dra till med en lögn?

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Kristove Rueda: ”Jag får ingen respons”

Även Kristove bekräftar att de två deltagarna idag inte har någon slags kontakt med varandra.

– Idag är våran relation ganska obefintlig. Jag vet faktiskt inte men från min sida så har jag skickat vänförfrågan på Facebook och bett om att få följa honom på Instagram men jag får ingen respons. Och vad han gör eller inte gör, det kan jag inte tolka tyvärr.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN