TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mattias Coleman om sveket mot Bettina Buchanan

21 nov, 2018 
Hänt eftersnack Paradise sthlm
I kvällens Paradise STHLM kan tittarna se att Mattias Coleman sviker Bettina Buchanan. I Hänt Eftersnack förklarar han hur det egentligen låg till.
Annons

I kvällens Paradise STHLM är det Bettina Buchanan som får lämna programmet efter att hon blivit utröstad av de andra deltagarna i fjärilsceremonin. En av dem som väljer att lägga sin röst på Bettina är oväntat nog Mattias Coleman, som innan varit den enda som Bettina haft tillit till bland deltagarna.

I programmet får vi se att Bettina och Mattias inte säger hejdå till varandra när Bettina tvingas lämna, trots deras tidigare goda relation.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kanske att Mattias är lite feg som inte vågar komma och säga hejdå. Han kanske vill ge tillbaks för att jag inte blev kär tillbaka, vem vet, säger Bettina lite kaxigt.

Mattias själv har dock inte samma syn på deras uteblivna avsked.

– Om hon bara tar sin bild och går, varför ska jag då springa efter henne? Vill hon inte säga hejdå så vill hon inte säga hejdå. Då vill inte jag säga hejdå till dig heller, säger Mattias i Paradise STLM.

Sanningen bakom sveket

I eftersnacksprogrammet Hänt Eftersnack på Viafree berättar nu Mattias om beslutet att rösta ut Bettina.

Annons

– Direkt när jag kom in så fick ju jag vara lekledare, och då ville jag verkligen att Bettina skulle vinna. Och jag såg ju till att hon vann den makten, säger han i Hänt Eftersnack och fortsätter:

– Jag gjorde ju allt jag kunde i början för Bettina, men sen röstade jag ut henne på grund av att hon spelade mot allihopa. Det var inte att jag ville ha ut Bettina, det var bara att hon skulle åkt oavsett vad jag hade gjort. Alla ville ha ut henne.

Men enligt Mattias så ville Bettina lämna.

– Hon sa till mig själv att ”Du gör mig en tjänst, jag vill ändå inte vara här”. Hon bråkade med allihopa, hon mådde inte bra i den stunden.

Paradise STHLM sänds måndag till onsdag på Viafree.

Se det andra avsnittet av Hänt Eftersnack här:

FOTO: Viafree

Annons