TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mattias Coleman berättar sanningen om relationen med Bettina

22 nov, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Efter intima flygresan hem högg Mattias Bettina i ryggen. Nu avslöjar han hur relationen ser ut idag.
Annons

Mattias Coleman, 25, och Bettina Buchanan, 22, är båda veteraner när det kommer till reality-såpor. I årets upplaga av Paradise Hotel möttes dem och fattade tycka för varandra. Så pass mycket att de fick till det så fort kamerorna slocknat – på flygplanet hem närmare bestämt.

I det nya programmet Paradise Sthlm samlas sex Paradise Hotel-deltagare i en lyxig lägenhet i Stockholm. Kameror följer deras dagar där allt är en tävling – och vinnaren får en lyxig resa. Utan kameror.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bettina Buchanan är en av deltagarna tillsammans med Erica Mendez, 22, Marcelo Peña, 27, Nina Glimsell Udovicic, 23, Robin Mos Andersson, 26, och Arvid Stenbäcken, 25. Det är i programmet som hon avslöjar romansen med Mattias på flyget hem.

– Den revs på hemmaplan, eller egentligen redan på flyget hem. Jag ville vara med i tiotusenmetersklubben, säger hon i Paradise Sthlm.

Men kort efter kommer Mattias in i huset. Till en början höll han Bettina om ryggen, men sedan valde han plötsligt att rösta ut henne under onsdagens fjärilsceremoni.

Annons

I programmet får tittarna se att Bettina och Mattias inte säger hejdå till varandra när Bettina tvingas lämna, trots deras tidigare goda relation.

– Kanske att Mattias är lite feg som inte vågar komma och säga hejdå. Han kanske vill ge tillbaks för att jag inte blev kär tillbaka, vem vet, säger Bettina lite kaxigt.

Mattias berättar sanningen om Bettina

Men i det officiella eftersnacksprogrammet Hänt Eftersnack som produceras av Johanna Bladh berättar Mattias sin bild av varför han gjorde som han gjorde.

– Jag gjorde allt jag kunde i början för Bettina, men sedan röstade jag ut henne för att hon spelade mot allihopa. Hon skulle ha åkt ändå. Hon mådde inte bra i den stunden. Men jag märkte på fjärilsceremonin att det inte fanns någon chans, säger han i Hänt Eftersnack.

Han förklarar också för Hänt.se om hur relationen med Bettina ser ut idag.

– Vi är vänner. Vi umgås inte, men vi är inte ovänner. Hon var väl lite bitter i onödan, för jag har aldrig varit kär i henne. Allt mellan oss har bara varit en flirt i Paradise Hotel, inget annat, säger han.

HÄR kan du se intervjun med Mattias Coleman i Hänt Eftersnack avsnitt 2:

FOTO: Viafree

Annons