LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Matilda Djerfs nya lyxhus med pojkvännen – så mycket är det värt

15 jul, 2023 
Matilda Djerf
Matilda Djerf är en av vår tids största influencers.
Tillsammans med pojkvännen Rasmus driver hon det framgångsrika klädmärket Djerf Avenue.
I början av 2023 la paret vantarna på ett rejält lyxhus och prislappen var minst sagt saftig.
Annons
LundellhusetBrand logo
Lundellhuset

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matilda Djerf, 26, är en framgångsrik influencer med 3 miljoner följare på Instagram. Tillsammans med pojkvännen Rasmus Johansson driver hon det framgångsrika klädmärket Djerf Avenue som bärs av kändisar världen över. Enligt Expressen gick företaget från drygt en miljon till 81 miljoner i omsättning på två år.

Matilda Djerfs stora framgångar med Djerf Avenue

Att företaget skulle växa så snabbt var inget som Matilda Djerf och sambon räknade med från början. De hade inget stort startkapital och inte mycket kunskap eller erfarenhet av att driva bolag.

– Vi hade som mål att omsätta 10 miljoner inom tre år när vi startade. Om vi klarade det skulle vi ha ett bra arbete som vi kunde gå runt på, har Matilda tidigare berättat för DI.

Idag bor paret tillsammans i centrala Stockholm och de har även en tredje familjemedlem – nämligen hunden Rufus, som även han gjort succé på Matildas Instagram.

Matilda Djerfs lyxhus på skärgården tillsammans med pojkvännen Rasmus

Men det är inte bara lägenheten i Stockholm som paret äger. Sommaren 2021 köpte Matilda och Rasmus ett litet sommarhus på Grötö i Göteborgs skärgård för 1,75 miljoner. På Youtube där Matilda också är populär visade de upp den röda stugan på 25 kvadratmeter när de höll på med renoveringen.

Annons

Men inte långt därefter – i början av 2023 kunde de komma med ännu ett glädjande besked. De hade köpt ett till hus på ön. Denna gång en lyxig skärgårdspärla precis vid vattnet på sydvästra sidan av Grötö och prislappen var minst sagt saftig!

Enligt Expressen är det nya skärgårdshuset 68 kvadratmeter och ligger på en naturtomt på nära 5600 kvadratmeter och har egen strand och klippor. Den saftiga prislappen landade på 23 miljoner kronor.

Matilda och Rasmus nya hus kanske vissa känner igen sedan tidigare. Huset var nämligen inspelningsplats för populära programmet i TV4, Mia på Grötö där Mia Skäringer bjöd in kända personer till samtal och middagar.

FOTO: Stina Stjernkvist/SvD/TT

Annons