nyhetsmorgon

Matilda Bozas önskan om sonens framtid – 2 månader efter födseln

Matilda Boza

Matilda Boza fick i slutet av februari sitt första barn.
Nu avslöjar hon nästa barnbesked.
– Om vi får önska, säger hon till Mama.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedt om Nyhetsmorgon på lördagarna: ”Då blir man...”
0:26

Efter reklamen: Jenny Strömstedt om Nyhetsmorgon på lördagarna: ”Då blir man...”

(0:26)

Slå på ljud

Matilda Boza, 31, har blivit ett välkänt ansikte i och en självklar del av TV4:s Nyhetsmorgon. I dagsläget ser vi inte nyhetsankaret i tv då hon sedan två månader tillbaka är på mammaledighet efter att ha fått en son.

Matilda Bozas om första mötet med sonen Ben

I en intervju med Mama berättar Matilda om ögonblicket när hon blev mamma. till sonen Ben den sista februari.

– Mitt första starka möte eller minne av förlossningen efteråt, det är när de lyfter upp Ben mot mig så tittar vi varandra i ögonen. Vi får ögonkontakt, säger Matilda och fortsätter:

– Det var häftigt att möta min son och en ny människas blick för första gången! Det var en av de häftigaste sakerna jag har gjort i mitt liv!, berättar Matilda för tidningen.

Matildas Bozas nya barnbesked efter förlossningen

Trots att det bara gått två månader så berättar Matilda redan nu att hon i framtiden vill ha fler barn.

– Om vi får önska så vill vi gärna ha tre barn, säger hon.

Det är inte bara Matilda som vlill ha fler barn. Hon och maken Jonathan är redan nu överens och att de gärna skaffar fler barn i framtiden.

– Ja, vi har båda två syskon var och vi har absolut pratat om att vi vill ha syskon till Ben. Sedan får vi se om det går och hur det går och hur många, säger hon till tidningen.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Matilda Bozas önskan om sonens framtid

Trots att Ben inte är mer än några månader gammal så hoppas Matilda att när sonen växer upp i framtiden ska få med sig en viktig egenskap.

– Att vara snäll! Det har både jag och Jonathan pratat om. Nu i början känns det som att det gäller att hålla honom levande och få honom att äta, att byta blöja, att han inte är för varm eller för kall. Men när vi pratar om framtiden, då är det väldigt viktigt att han blir snäll, säger hon.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN