Mästerkocken ska bli mamma: "Vi är superlyckliga"

Vinnaren av årets Mästerkock, Klara Lind väntar sitt första barn med sambon Cliff: "ÄNTLIGEN kan jag få berätta att jag och Cliff ska bli föräldrar i början av november. "

2017 verkar bli ett fantastiskt år, det är nog något som Klara Lind, 28, skulle instämma med i alla fall. Under april kunde TV-tittarna se när Klara besegrade Gillis Thalbäck och kammade hem titeln Sveriges Mästerkock och nu avslöjar hon på sin Instagram att ska bli mamma:

“ÄNTLIGEN kan jag få berätta att jag och Cliff ska bli föräldrar i början av november. Idag fick vi hälsa på lillkorven som sprattlade så fint och drack jättemycket. Allting ser bra ut och vi är såklart superlyckliga. Det är så knäppt egentligen att det ligger en liten plutt där inne och skvalpar. Nu är det bara att vänta och vänta och vänta lite mer och sen kanske vänta lite till och sen får lillkorven komma till världen! Hurra för livet”

Klara och pojkvännen Cliff har varit ett par i ett år men har känt varandra i elva år och har träffats mycket genom gemensamma vänner. Detta blir parets första barn.

– Vi har umgåtts väldigt sporadiskt de senaste åren. Sedan blev det vi, berättade Klara med ett leende för Hänt.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

LÄS OCKSÅ: Testa laga Mästerkock-Klaras recept

Foto: Instagram, Evis Renander