TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Mästerkock-Gillis hyllning av hustrun Malin före finalen

05 apr, 2017 
Lina Arvidsson
Under inspelningen av Sveriges Mästerkock tillbringade Gillis Thalbäck tio veckor från sin fru Malin och deras barn. Nu berättar han om det stora stödet från sin fru och det dåliga samvetet över att vara borta från familjen.
Annons

Sveriges Mästerkock spelas in under tio intensiva veckor. Under största delen av tiden bor deltagarna på hotell, åtskilda från sina familjer.

Nu berättar finalisten Gillis Thalbäck, 41, om det stora stödet han fick från sin hustru Malin under inspelningen.

– Det har varit väldigt tufft för Malin. Vi driver ju ett eget bolag ihop och har två barn, hus och hund. Så de här tio veckorna jag har varit borta har hon råddat allting. Så hon har gjort ett hästjobb, verkligen. Och hon har stöttat och låtit mig jaga min dröm. Utan henne hade det inte varit möjligt, säger Gillis Thalbäck till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Gillis Thalbäck har haft stort stöd från sin hustru Malin.
Gillis Thalbäck har haft stort stöd från sin hustru Malin.

Annons:

Gillis och Malin har varit tillsammans i 18 år, men det är första gången de tillbringat så mycket tid ifrån varandra.

Annons

– Vi har varit ifrån varandra max ett par, tre dagar, kanske över en helg, men aldrig så här länge. Det var inget roligt. Det var tomt att sova på hotellet, speciellt utan barnen. Jag fick väldigt lite sömn,  säger Gillis Thalbäck.

Gillis och Malin pratade flera gånger om dagen och så fort veckans inspelningar var avslutade så åkte Gillis raka vägen hem.

Trots att det varit kämpigt att ta hand om arbete och barn på egen hand har Malin aldrig klagat.

– Inte en gång. Snarare tvärtom. När jag har sagt att ’jag pallar inte, vi skiter i det här’, så har hon sagt att det är klart att jag ska fortsätta, säger Gillis.

Extra tufft var det när Sveriges Mästerkock spelade in avsnitt i soliga Dubai – samtidigt som vinterns värsta snöstorm i Stockholm. Medan Gillis hade det varmt och skönt kämpade Malin med fastkörd bil och snökaos.

– Ändå var det inte en sur min. Hon har varit helt fantastisk, säger Gillis Thalbäck.

Gillis och Malin hade bokat en Thailandsresa att åka på efter inspelningen, vilket gav dem något att se fram emot tillsammans.

– Sen visste hon att jag var glad och lycklig och då blir hon också glad och lycklig. Det är att ge och ta. Jag skulle göra exakt samma sak för henne. Efter 18 år tillsammans är det viktigt att man stöttar varandra och hjälper varandra med sina drömmar, säger Gillis Thalbäck.

Foto: Privat, TV4

 

Annons