LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Massiva kritikstormen mot Robinson – Marcus svar efter örådet

15 maj, 2023 
MARCUS EDENSKY, PERNILLA BLOCK
I söndagens öråd blev det Marcus Edensky som tvingades lämna Robinson – något som gjorde många tittare rasande.
Nu ger Marcus svar på tal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i RobinsonBrand logo
Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i Robinson

Det börjar dra ihop sig i Robinson 2023 och det är faktiskt inte särskilt långt kvar tills vi får se vem som kammar hem hela kalaset! I finalveckan är det alltid riktigt händelserikt och folk ryker till höger och vänster tills en deltagare kan titulera sig som segrare.

I år blir det också extra spännande att se finalveckan eftersom den som vinner Gränslandet får en plats direkt in i finalen samt 25 000 kronor i handen.

Men att ta sig till finalveckan är inte helt lätt. I söndagens öråd blev det Marcus Edensky, 36, som tvingades lämna tävlingen.

Tittarnas massiva kritik efter örådet med Marcus

Att Marcus blev tvungen att lämna är inget som tittarna tyckte om.

”Så jädra trött på alla utom Marcus. Den enda värdiga vinnaren! De andra är så falska och även om han är ett stort hot, vill man bara vinna mot ”lättare” personer ist? Hoppas ni andra skäms. Heja Erik, Marcus, Amanda och Millan. Men Marcus ska ta hem skiten”, skriver en person.

Annons

”Marcus är en värdig vinnare men alla högg han i ryggen. Fy fan.”, skriver en annan.

”Suck. Nu finns det nog ingen som jag riktigt önskar ska vinna. Visst Oscar har ju enorma kunskaper men så galet trist. Får se vilka som slutligen kommer tillbaka från Gränslandet”, skriver en tredje.

”Så Marcus sjunger en sång till minne av Sannas pappa, och hon tackar genom att rösta ut honom?”, kommenterar en fjärde.

Ytterligare en skriver ilskt:

”Inga överraskningar tyvärr. Extremt fegt av dom andra att låtsas att dom möjligtvis tänker rösta ut Pernilla som förtjänar det fast de vet 100% att dom kommer rösta ut Marcus den bästa ödmjukaste av alla som bara vill alla gott. Och så fake sen när dom låtsas att dom vill och hoppas han ska komma tillbaka från gränslandet.”

ROBINSON 2023
ROBINSON 2023

Robinson-Marcus ger svar på tal – efter tittarnas ord

När Hänt når Marcus berättar han hur det ligger till och faktum är att han visste om att alla skulle rösta på honom.

Annons

”Ja, det visste jag. Jag sa till folk att jag förstår om de ska rösta på mig, men det enda jag ber om är att ni ser mig i ögonen och säger det i förväg. Annars känns det som ett svek, och vi har kommit för långt tillsammans, varit med om för mycket, för att hålla på med sånt. Att inte kunna vara ärliga mot varandra.”, skriver Marcus till Hänt och fortsätter:

”Carro och Chris var otroligt nog veliga innan örådet. De ville av moral och vänskap inte rösta på mig, men rent taktiskt vore det ju katastrofalt av dem att inte göra det.”

Vad tycker du om tittarnas besvikelse då?

”Det finns en sak som är svårt att förstå för alla tittare. Och jag förstår att det kan vara svårt att förstå, för de har inte samma perspektiv som deltagarna. Tittarna frågar sig hur de kan rösta ut en person som de tycker om, och som har gett de andra deltagarna mycket. Tittarna vill ju såklart att en värdig person ska vinna.”, skriver Marcus till Hänt och fortsätter:

”Deltagarna själva generellt bryr sig inte om detta, för var och en bland dem vill vinna själva. Vi har i detta läget varit med om så otroligt mycket tillsammans, och själv förstår jag verkligen deras val av att rösta ut mig, och jag har inte tagit illa vid mig, även om jag såklart försöker på något vis undvika den situationen”

FOTO: TV4

Annons