Martina Haags revansch efter skilsmässan från Erik Haag

Martina Haag stänger ett kapitel i sitt liv för att starta ett nytt.
Nu har författaren sålt huset som hon och exmaken Erik Haag tidigare levt i.
Och Martina gör en riktig supervinst i miljonklassen!

Erik Haag,52, och Martina Haag, 55, var ett av Sveriges hetaste kändispar när det begav sig. Kärlekssagan inleddes under en chartersemester på Cypern 1994, och redan året därefter gifte de sig. Tillsammans med barnen  Jackson, LuciaDiana och Dino levde de familjeliv i Bromma. Just livet i Bromma blev en viktig inspiration för Martina i sitt skrivande. Men så 2014 kom nyheten om att paret gått skilda vägar. Det visade sig senare att Erik träffat en annan, tv-kollegan Lotta Lundgren, 49.

Ett år efter separationen lättade Martina på sitt hjärta när hon gav ut boken ”Det är något som inte stämmer”, som handlar om en kvinna som blir bedragen av sin man.

Så mycket kostade Martina och Erik Haags hus

Sedan skilsmässan har Martina Haag bott kvar i huset i Bromma. Men nu har hon valt att gå vidare. Huset lades ut till försäljning redan i höstas, men på grund av olika omständigheter har det inte sålts. Men i dagarna blev det äntligen klart. Och hon lär ha gjort en rejäl vinst! När Erik och Martina köpte huset 2007 gav de 8,5 miljoner kronor. Enligt Hemnet låg utgångspriset 13 år senare på hela 22,95 miljoner kronor!

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

De nya ägare må ha lagt ut en hel del pengar, men de får också mycket för summan. 30-talsvillan rymmer nio rum och köp på 310 kvadratmeter, skriver Leva och bo. Till det får men en vacker trädgård på 758 kvadratmeter med både pool och soldäck. Och i husets källare finns inte bara plats för ett stort garage. Här kan man även koppla av med spa eller träna i gymmet.

– Att lämna detta är nog inte det enklaste, säger mäklaren Niklas Berntzon på Eklund Stockholm New York till Leva och bo.

För Martina väntar nu något helt nytt, då hon flyttar till en lägenhet med en fantastisk panoramautsikt, skriver sajten.

FOTO: TT

Senaste nytt