TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Martina Haags kryptiska svar om relationen med Ola Rapace

17 jul, 2020 
Martina Haag Ola Rapace
Martina Haag och Ola Rapace visar flitigt upp att de umgås på sociala medier.
När Hänt når Martina delar hon med sig av ett kryptiskt svar gällande relationen.
Annons
Den stora hälsoresan – Martina drar till ThailandBrand logo
Den stora hälsoresan – Martina drar till Thailand

Martina Haag, 56, har under våren tagit sig ann den omtalade träningsformen 16 Weeks of Hell. I Dplay-serien Den stora hälsoresan kunde tittarna till en början följa hennes nya livsstil, men det dröjde inte länge innan Martina beslutade sig för att hoppa av programmet. Anledningen var att Martina inte ville fokusera på vågen och skicka in sin vikt till den personliga tränaren Tony Andersson. Detta ledde till en konflikt som i sin tur ledde till att Martina fortsatte sin träningsresa på egen hand.

Hyllas efter strand-bilden

På hennes sociala medier har hon hon delat med sig av flertal uppdateringar från sitt nya liv. Nyligen publicerade Martina dessutom en bild på sig själv i bikini som kom att väcka stor uppmärksamhet bland följarna. Under bilden där man kunde skymta hennes magrutor och vältränade kropp, regnade det in komplimanger över författarens resultat.

Återföreningen med Ola Rapace

Martin Melin, 53, medverkade i samma program som Martina. Duon har på senaste tiden umgåtts flitigt, vilket Martin tidigare berättat för Hänt, beror på att Martina gör research. Martina skriver för tillfället nämligen en ny bok där en av karaktärerna är polis. Därav tar hon hjälp av Martin som är kunnig inom yrket.

Annons

Någon annan som dykt upp på Martinas sociala medier senaste tiden är Ola Rapace, 48. Martina och Ola spelade de mot varandra i filmen Glada hälsningar från Missångerträsk för flera år sedan och visar sig nu återförenats. Härom veckan syntes de nämligen spela padel tillsammans och det kom inte att bli en engångshändelse. Sedan dess har de nämligen fortsatt att umgås och träna raketsporten tillsammans.

Martinas svar efter nya bilden

Under fredagskvällen delade Martina med sig av ännu en bild på sig och Ola, denna gång utanför padel-planen. På bilden syntes duon ståendes tätt ihop med stora leenden på sina läppar.

Alltså de här varma sommarkvällarna…”, skriver Martina med ett hjärta till bilden.

Även Ola har publicerat bilden. I hans kommentarsfält har Martina dessutom lämnat en hälsning i form av en pussande emoji.

Om det är något mer än vänskap mellan duon som onekligen ser ut att ha en trevlig kväll tillsammans, återstår att se. När Hänt når Martina, delar hon nämligen med sig av ett kryptiskt svar gällande huruvida relationen ser ut.

”Haha jag kommenterar aldrig mina killar”, skriver Martina i ett meddelande till Hänt.

Hänt söker Ola Rapace.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Jessica Gow/TT

Annons